Херпеси не сум имала, фала богу. Устата речиси идентична на оваа... Насмевката кога ќе се оклештам значи, не ми е нешто голема, просечна ми е. ОК ми е устата... не се жалам.
Имам подебела долна усна од горната. Досега херпеси не сум имала. Секој ден ставам лабело за поголем сјај. Инаку секоја недела барем еднаш ги отстранувам мртвите клетки од усната со четкичка за заби и малку паста. Откако ќе ја истријам, малку се зголемува !
Имам навистина пОООООлни усни, а запчињата ми се ситни поради тоа мислам дека имам глупава насмевка но сите ми ја обожаваат Мислам дека големите усни не се проблематични не мора да значи, мене ретко ми пука само кога ја лижам на ветер а херпези не сум имала до сега. Многу сакам црвен кармин но не се осудувам да ставам некој премногу јак бидејќи уште по впечатлива ми ја прави устата, што мислите вие девојки со пОООлни усни за ова? Дали користите ултра црвен кармин?
Немам убава уста. Долната ми е поголема за разлика од горната усна. Кога ќе се насмевнам речиси ја нема
има од авон сјајчиња за поисполнети усни но дејството е моментално другарка ми имаше стик од орифлејм и што ги исполнувасе но дејството траесе по ден-2
И јас исто така имам полна уста ама не ми се ситни забите...И не си ја сакам исто поради насмевката и поради ограниченоста какви кармини можеш да ставиш а какви не
dokulku imate problem so usnite.. suvi tvrdi itn.. stavete nekulku kapki med i tolku za nekolku minuti [zavisi kolku ti e potrebno] kje imate meki i prekrasni usni [isprobano]
јас имам ставано мед ама побрзо ќе го изедам отколку што ќе помогне ама кај мене неаше ефект,сега го имам тоа од Oriflame Tender Care Caramel и многууууууу убаво мириса и многу помага поубаво од лабело е
Мојата долна усна е подебела од горната и тоа ме нервира по малку но сепак си ја сакам Не сум имала херпес до сега, само преку зима многу ми пука
За устата немам забелешки, ми се допаѓа каква ми е мене, а и на другите- често добивам комплименти за неа Усните ми се полни, големи- некогаш испакнати, некогаш не, и ги негувам со лабело од Нивеа, посебно ми е убаво новото од калинка. Дава многу убава природна црвена боја и сјај на усните. Обично избегнувам да ставам ептен јаки кармини или да ставам безбоен сјај врз карминот, и избегнувам да ја исцртувам устата со молив бидејќи така ми изгледа многу поголема и според мене многу невкусно делува, како да пракам друга порака. (знаете каква, нели ) Тоа е накратко за мојата уста
хаха ова да не се фалиме полна ми е и многу си ја сакам и имам убава црвена уста, па неморам често да ставам сјај или карминче.
Јас имам дебели усни, не она ЕПТЕН дебели, ама сепак.. Па можам да речам дека од сите делови на лицето усните најмногу ми се допаѓаат кај мене. Воопшто не ми се проблематични, а ми пукаат само во зима,кога температурите се под нулата.Со малку лабело ми поминува за еден ден