Мојата уста е прилично мала.. и горната и долната ми се средни и усогласени.. не ми пука речиси никогаш а лабело користам само во зима и по потреба некогаш.. инаку не ми се допаѓа тоа што имам прилично мали заби. (малце поголеми од на Шехерезад ) и некако коа ке се насмеам ми се гледа непцето.. ама окк сеа тоа е тоа.. али сепак бидејќи имам убави прави заби .. не ми смета мн мн
Имам дебела усна и да секогаш ми пука, и морам во секое време да имам со себе лабело! Особено кога сум на плажа .. Леле! Пред 2 години на плажа ми испука, и почнав дури болки да осеќам и си купив лабело Росал - чоколадно! Го потрошив за 7 дена, ама барем си ја средив усната
Долната усна ми е полна и голема,а горната ми е малку потенка.Херпеси никогаш не сум имала,да не се подречам.Многу често ми пукаат усните и имам пуста навика да си ги подјадувам.За среќа,ги средувам тие проблеми со сјајчиња и лабела Вака нешто
имам мала не многу полна уста и си ја обожавам,ко малечка повеќе ми се правеа херпеси и повеќе ми пукаше но сеа веќе неколку години ни херпес ми се појавил ниту ми испукала
Имам многу убави усни И горната и долната ми се полни и убави,само долната за нијанса е пополна од горната.Никогаш немам херпеси,а бога ми и никогаш не ми пука,па ни во зима.ме мачи само тоа што некако ми е многу бледа устата па често осеќам дека изгледам ко болна.И проблем ми е тоа што кога ќе станам на сабајле сум многу потечена во усниве и изгледам ко фрик и морам барем една минута под камен ладна вода да ги чувам
I jas se soglasuvam mojata usta ne e golema i cesto puka no ne mi izlavaat herpesi cesto mislam deka toa ima vrska so genetikata ili slicno
Јас речиси никогаш не сум имала херпес, а ни устата не ми пука никогаш. Усните ми се полни и црвени, така што некогаш кога излегувам не ни ставам сјај!
а муабетот е за мојот најјак адут убава полна многумина ја споредуваат со онаа на анџелина џоли инаку само по потреба нанесувам мед и шеќер кој го одстранувам со четка за заби служи за лупење на да не речам мртвата исушена кожичка секојдневно нанесувам лабело , сјај за усни почесто
i kaj mene e nes sl i jas imam golema usta site mi zaviduvaat ama imam problemdosta cesto mi se pravat herpesi ama koga gi imam tuka e herpesan mi pomaga mn a isto taka i mi se susi skoro so sekoj djep od so i da e nosam labelo......pozzzzzz.........
E ваква е.. Mене обликот ми се допаѓа, не се жалам, но ме нервира тоа што ми е многу доближена со носот, како што гледате
Голема и полна.. и горната и долната.. премногу ми пука и имам навика да ја лупам и после ми е црвена ко да ме гризел некој, ама сама сум си крива што ја лупам.се трудам да не ја лупам, многу грдо изгледа.. имам лабело и се решава брзо проблемот
Јас имам голема уста и многу ми се допаѓа. Додека редовно ставам лабело(на секој половина час ) устата ми е убава и мека,но штом прекинам 4-5 часа да не ставам лабело устата ми е ужасна.Ова најчесто ми се случува во училиште кога си го заборавам лабелото. Не земам од друг лабело и не давам на никој да става од моето. Често ставам мед на устата за поубав изглед.Некогаш правам сама дома балсами са уста Едит: Мислењето е променето од страна на модератор, затоа што беше напишано во боја и бодеше очи. Ве молиме користете ја бојата само кога треба да истакнете дел од текстот.