Па би можела со гордост да кажам дека устата ми е идеална Долната месеста и потпрчена, горната идеално оцртана (природно) со срценце одозгора ... со боја нешто помеѓу розе и праска м м м... Најмногу ги обожавам лабелата на Нивеа (може да дојдат во предвид и оние во боја) и обавезно проѕирен сјај за усни Едит: Мислењето е редактирано од страна на модератор, затоа што целиот текст беше напишан во боја, и бодеше очи. Ве молиме користете ги боите, само во случај кога треба да се истакне дел од текстот.
Устата ми е средна. Долната усна ми е подебела од горната и е по испрчена некако. Горната оди навнатре и кога ќе се насмеам се познава само "срценцето" горе. Не се нервирам баш поради устата, каква е, таква е - моја е :
Имам баш полна уста, и кога и да залади мене ми е надразнета и испукана, али си користам од орифлејм еден балзам во розево кутивче како јајце. Иначе ми се допаѓа како изгледа
Сакаш верувај сакаш не Нема потреба никому тоа да му го објаснувам, ниту да се правдам..Си кажав што имав , а ти дали ќе веруваш или не твое право.А мој избор е дали ќе поставувам мои фотографии на форумов пријатен ден
лелеее и за устата значи ќе се фатите да се исконтрате инаку да не сум оф, имам средна уста ми стои на лицето иако едно време ме фатија бубачки за силикони да ставам
Како прво незнам што е толку посебна устава па што е невозможно да ја има некој Како второ неможам ништо против твојата неповерливост, не се срамам од самата себе па да лажам на анонимен форум.Нема смисла за такви работи да се прави циркуси , никој не кажа дека треба да веруваш во некое мислење , игнорирај го едноставно И да ти кажам еве ваква уста имам и си ја обожавам ..се надевам сега ќе поверуваш
^^Хахах..Каринаа...абе не се замарај, луѓе без работа.. кој ти верува, верува кој не не, терај си работа бтв да не бидам оф топик мојата уста е мала, т.е. средна, би сакала да ми е малце пополна, ама тоа е..природно си е природно..
Ај ти напиши уште едно мислење, па ќе ти кажеме колку си проста . Инаку имам средна, пополнета усна. Нешто вака отприлика:
Ми се допаѓа обликот на мојата уста, ама сепак не би било лошо да е поголема . Инаку вака некако изгледа мојата уста
e aj више коа сите почнавте да си сечете слики еве ги и моите =) можда беше малечка сликата ама мислам дека се гледаат...бтв. мало муце имам, полничко онака... би сакала да имам поголема уста, но тоа е можеби и не би ми прилегала....