Не Лавли, мислам дека (`по мојот впечаток` како личност од страна), Харлоу даде контра реплика на Недзма (или како и да и беше јузерот ) на нејзината провокација кон Карина ============> - `ај прати ни слика од твојата уста па ќе ти кажеме дали е идентична со оваа` -`Ај ти напиши уште едно мислење, па ќе ти кажеме колку си проста ` само заборавила да ја цитира, а случајно постирала после тебе па дава впечаток дека тебе ти се обраќа... Oва е мојот впечаток =)
Мојата уста е ептен тенка и мала , понекогаш мислам дека едвај се забележува, на дечко ми тоа му пречи по малку, ама му викам ако сака уста, нека си ја фати Анџелина Џоли И да може е точно тоа што пишаа погоре за полна усна, јас никогаш не сум имала херпес или било каков друг проблем со устата.
Oфи имаш прекрасни усни Незнам дали се природно испакнатите усни потешки за негување од помалите?... Некогаш си мислам, ако јас неможам со мојава усна на крај да изледам, што ли прави Анџелина Џоли
^ Јас имам усни а ла Џоли, наместо лабело користам вазелин, многу суво ми делуваат лабелата Па врз вазелинот ставам кармин или сјајче, ама без вазелин неможам да се замислам ептен ми се суши, а херпези и такви ствари неам, не ми ни пука многу ама ми е некако сува
нема врска големината на устата со херпесите, а може да се каже и за пукањето на устата, за тоа не велам дека не, може малку повеќе пукаат поголемите, ама ако си ја навикнал устата уште од мал со лабела и гроздева, устата станува зависна од нив и без нив е сува и испукана, па каква сака нека била мала голема - нема врска, еве јас имам средна(ни мала ни голема уста), па ако не ставам лабело,целата ми е испукана, и тоа многу
^ нема врска тоа, и јас имам полни усни, но многу ретко ми се случило да имам херпес или испукана уста
Гледам сте ставале слики од усните, па еве и јас од мојата: (со мал дел од носето) Како што гледате, ништо посебно; малечко, со мали бели запчиња.
Инаку сликата од мојата уста е од пред 2 години некаде. Тогаш бев по крупна (бајаги) и имав по полна уста. Сега како што ослабев и устата ми се смали и ги немам ни буцкастите обравчиња, што даваа посебен ефект. И имам тесна уста, ама потпрчена на напред
[/quote] Најбројни сме со ваков облик на усните. Мнооогу, многу слично. 95% како на сликата. [/quote] И мојата е овој облик