Формата на устата многу потсетува на мојата...ептен! Само димензиите на моето муце се малку помали од овие на сликата!
јас имам средна, ама проблематична уста, ми пука имам херпеси абе нема врска големината на устата со проблематичноста зависи до крвта или дали ти е наследно да имаш херпеси позз
ми викаат дека сум имала слатка насмевка не знам колку е вистина ама ..... тоа е тоа само многу бргу ми отекува особено кога ме апе милотоооо ауууу како ...ај да не кажувам ко шо ми станува а никогаш сум немала проблеми со херпеси или слично.Али ми пука на ладно и тоа ептен сама го предизвикувам тоа имам глупа навика од нервоза ја апам ама како ненаситна сум и ми пука и ми отекува и после ме болииии !!!!!!!
Горната усна ми е тенка,а долната средно голема. Никогаш не сум имала проблеми со херпесите, нути пак со испукани усни , може би затоа што никогаш не одам никаде без лабело
Ете ја...лично и персонално,каква е таква е моја си е и си ја сакам малку сликата е матна,ама отприлика мислам дека се гледа
Леле,леле...не сите,ама повеќето,да не преметнавте некој фацијален мускул прчејќи ги. Море,море да не беше се ова природно,ќе си речев во силиконската долина сум.
Лилит најјаки се тие што се сликани пола уста и напрчена Инаку јас мразам да си ја експонирам устата (читај прчам) и се ежам од такви слики, посебно некоја која има ептен тенка уста и ја напрчила- (ако не се лажам некаде прочитав твој коментар во врска со тоа и го мислам истото ). Не сфаќаат колку е грозно таквото позирање. Јас би сакала да ја видам твојата уста, Лилитке
Георгинче,што е проблемот?! Сесилија,на прсти ако баботам,тек замисли каква ми е устата!Мa велелепна!
Те прочитав претходно дека ти е складна со лицето и изразено розова, па не баботи на прсти и стави ја сакам да ја видам (сакам цела да те видам, ама ќе се задоволам и со устата )