Абе да ти кажам право ова дека го напиша веднаш под мојата слика некако се осетив дека целиш на мене,па си реков ако ѕирнеш малку поуабова ќе видиш дека ама баш ич не ми е напрчена туку дека сум во опуштен фазон,и мускулите воопшто не ми се напрегнати,едноставно таква ми е. Ако не се однесувало на мене однапред ти се извинувам
Па нема да ја прчиш само благо ќе се насмевнеш и готово Јас ако ја оцртам и ставам сјај и плус ја напрчам ќе бидам фрик , може затоа ме нервираат тие што ја прчат, неможам како нив
Средна големина можело малку поголемка да биде ама не ми е комплекс каква е таква е моја си е а во Авон имаше третман за зголемување на усните 10 мл 600-700 денари е го има некој пробано? ако го има нека пише дали делува?
Јас нема да ставам слика од мојата уста,зошто немам.Не ми паднало на памет да си ја сликам само устата,особено не да ја прчам нагоре или незнам што. Инаку мојата уста е средна,така полничка кога ќе ја истакнам со некое карминче или сјајче-за мераци.Можеби не е совршена,ама јас си ја обожавам