Устата не ми е дебела ама не е тенка средна дебелина да кажеме ама и на мене ми се суши многу често и ставам лабело и кога ми е испукана ставам мед ама немам некој којзнае каков проблем со неа....поззз
устата ми е со средна големина по кон мало ми оди, ама си ја сакам.... немам некои проблеми со неа од типот на херпеси или испукувања
Имам прилично полна уста и немам проблеми со испукувањето ...користам лабело што сама си го правам бидејки учам фармација
Дојдов до ново откритие (вау! каква изјава ): забележав дека кога ќе се насмевнам со затворена уста, на средина ми останува мало отворче (меѓу горната и долната усна). Еве вака нешто: (само што мене ми се каде-каде потенки усните)
добро бе само јас имам две линии налик на усни....кои се прават крива линија само кога ќе се насмевнам, сите други имате нешто пополничко ееееееееееее не е фер, од утре ќе им речам дома по 2-3 шамари преку уста да ми маваат за да ми потечи и да имам такво устиште како чорапа превртена, па ќе видите дека ќе имам најголема уста на форумов како алапача ќе ми биде П.С. на мојата слика што сум ја ставила ми се гледа и бенката веднаш над горната усна сега приметив дека се познава, мислев дека нема пошто е минијатурна