И јас сум задоволна од Yup. Ги користам 4 години, а можеби и повеќе. Имам користено и Always. Задоволна бев и од нив (ги користев подолг период), ама многу ги поскапија. И од Every Day сум задоволна. Од Libresse не бев задоволна. Ми пропуштаа.
Користам тампони ама во последните денови од менструацијата користам Јап. Најодбри се ако се направи споредба цена/квалитет. Либресе прв пат купив пред една недела и стварно не чинат. А од Евридеј мн одстрана црвенило ми се прави дали пошироки се не знам.
Always platinum дефинитивно најдобри,па и уште со последното паковање што си ги купив имаше подарок кутиичка за во чанта која собира 2-3 влошки,супер.а и секојдневните од истата колекција ги користам.
Користев Виолета Не ми беа баш нешто солидни во впивањето, а и материјалот воопшто не ми се бендисваше.. И си преминав на Every day миризливите.. Презадоволна сум еве ги користам неколку месеци, нежни се, комфорни и свежи.. впиваат одлично и не се осеќаат а не како овие осеќав ко во пелени да сум
Прво ги користев Always, па сосема случајно земав Every day и сега за сега нив ги користам, бидејќи ми мирисаат многу убаво (и цело веце ми мириса на нив )
Jас за овој месец земав Jап нормал,ве читам тука дека се добри влошките па ајде да видиме .Xахах уште да ми дојде менструацијата таман ќе биде
Предобри, случајно ги пробав при последниот циклус, ми се допаѓа материјалот - не е ниту целосно памук па да не впива воопшто, ниту пак гел-структура (се надевам сфативте) во секој случај не ги менувам. Јап користев долго, ама лично мене многу ми се крути и дебели, некако се гужваат лошо. Оние Хелен Харпер во Зегин се преевтини и за таа цена имаат солиден квалитете, можам да кажам подобар од Јап. И Септона се ок за тие со не толку обилен циклус.
Со години ги користам Аlways, и за ништо не ги менувам. Дупло пакување, од Кам најефтино, таман ми стигнува.
Одлични се, имаат прифатлива цена, се изненадив од нивната впивливост, и големи се бе, те опфаќа убаво од напред па до позади,да не се остави на случајност Ги препорачувам.