Always парфимирани,бев скептик околу парфимираните влошки од причина што сметав дека предизвикуваат алергиски реакции. Но супер се,ги користам веќе неколку месеци,најмалку 2 и не ми се појавила никаква алергија.
Од овие новиве Натурела воошто не сум задоволна , убави се меки но попуштаат. Зеленото пакување ме привлече а и цената мислам дека околу 120денари беа за 20 влошки . Иако не ги сакам баш Always-от бидејќи ми пропуштиле неколку пати, последниве месеци нив ги земав зошто немав обилна менструација.
Every Day, од тие парфимираните. Пред се оти пријатно ми мирисаат, и никогаш не ми се десило да протече.
Ги користам Ona со портокалово и доле ќошето да е портокалово бидејќи се со мрежичка, а ако се портокалови а ќошето доле зелено се обични без мрежичка и не ми се свиѓаат, све ми се лепи од нив. Некад ако нема Она, купувам Yup со розевко
Последниве 3-4 месеци ги користев овие на Евридеј и сум многу задоволна. Одлично впиваат, не се гломазни, не ги ни чувствувам, баш се фини многу им е убав материјалот некако. Сега што ми текна ги земав овие, од темава ги видов и да бидам искрена пакувањето ми беше многу симпатично па ајде. Не сум нешто премногу задоволна, Евридеј ми се подобри, ама не се лоши ни овие. Јас единствено ОНА не можам да ги поднесам, ме глочкаат, како пластични ми се, не знам како да објаснам. А Виолета имам користено, заради тие интимните марамчиња, штознам ми правеа мерак дека идат со нив и тоа во голем број. Убави се и тие влошки. Ве читав за едни од ДМ што биле ефтини а убави, не се сеќавам како се викаа, ама ќе пребарам и можно е да ги пробам.
За нашколо, родендени, прошетки... 90 ден 65-70 ден. Моментално во Туш, Велес се на попуст. Дупло пакување(20 влошки) за 100 ден. а инаку е околу150-160 ден. За дома 50 ден. Ама мислам дека веќе ќе почнам и за дома да си ставам натурела, многу ми се убави. А Yup ми пропуштија 4 пати.