Овие првите од Евридеј се навистина добри,не пропуштаат и се големки,а овие Violeta се малку мали,но за последните два дена се добри, а и марамиците се добри . Шо убаво мирисаат
Презадоволна од овие. Решив по долго време да ги сменам Yup. Убаво впиваат, тенки се, не се ни чувствува дека ги носиш, а и супер е ова со влажните марамчиња.
Порано ги користев оние на Хелен Харпер, многу бев задоволна и од цената и од квалитетот но сега покрај што им ја смениле опаковката им го смениле и квалитетот , не ги бива ич Последно ги пробав оние Флирт и добри се, но забележав дека потполно истите влошки од истиот производител само во поинаква опаковка и име Нормал Клиник , се многу поевтини од Флирт, така да сега за сега тие ги користам Наредно сакам да ги пробам оние од Дм мислам Jessica се викаа, 32 влошки за 139 денари, доста исплатливо
Прво менував меѓу Виолета и различни видови на Always Ultra, ама веќе еден подолг период само овие на сликата.
Месецов купив EveryDay и сум многу задоволна да ви кажам. Конечно излегов од рутината во која мислев дека само Always вредат. А за една феминка што напишала дека од Always не е задоволна, би сакала да додадам дека се преубави и безбедни влошки, меѓутоа нема влошка која нема да пропушти ако ја оставиш подолго од што треба, се разбира и мене еднаш или два пати ми се има случено и со Always и со било кои доколку не сум била во можност да ја сменам, но обично внимавам многу да не се случи тоа.