Јас ги користев Everyday миризливите ама имав кандида и ми рекоја да не користам миризливи влошки... И преминав на Violeta. Стварно се убај многу. И има на половина од влошките прилепени влажни марамици, кои многу добро ми доаѓаат ко ќе сум излезена. Нели не секогаш по кафичи навечер има тоалет, а вака на влошката залепена е влажната марамица и супер!
Имам користено Violeta, Feel Fine, Always и Yup. Од сите овие, најудобни ми се Violeta, но не сум сретнала во маркет од поодамна. А од секојдневните, Always во виолетово кутивче.
Има ли бре некои од Every Day кои не корнат на тој глупавиот цветен мирис !? Ми оди на нерви мирисот, а не сум сретнала подобри влошки од Every Day бело-розе пакувањето. Овие во плавото и циклама пакување, и тие се парфемирани ?
И јас сум многу задоволна од Violeta. Имам користено и Always и Every day, потоа подолго време Yup, но овие ми се најубави. Од Yuр почна многу да ме чеша и ги сменив. Овие се супер, тенки, убаво впиваат, а и тоа со марамчињата е одлично. Не планирам да ги сменам уште долго.
Луѓе,да ве прашам нешто. Препорачајте ми некои влошки што ептен многу упиваат,пошто ми треба таква за некој ден.Јас користам Евридеј макси најт,задоволна сум,но мислам дека нема да преживеам со таква во петок. Некоја вакво искуство? Или да си зеам пелена?
Tие се добри,ама можиш со Always ноќните.Оние сини што се.Можеби Always ноќните се за малку подобри од Everyday maxi night.Незнам но јас така почуствував.Но во секој случај кои и да ги земиш нема да ти протечат.Двете се поголемки. Always повеќе впиваат,а Everyday maxi night се многу-многу поголеми. За овие ти зборам.Двете ги имаш во Дуо пакување. Евридејот се до 200 ден. ,а Алвејсот незнам очно .
Ја би ти предложила да си земеш било кои од овие две се добри.Е сега ако ти тече толку многу,стави си две влошки и терај си.