Исто. Порано мн ги користев еври деј, ама како ги најдов фил фајн ич не ги менувам. Оние памучните, најудобни на свет...башка па и ефтини
ФилФајн бе брате, купив последно едни ЕвриДеј, абе мислам дека колешката на спротивното биро го осети мирисот, многу парфимирани, ептен. Исто така ми се свиѓаат и ЛибресеНатурал или така нешто беа, зелено пакување, ама многу ми се мали, ко секојдневна да имам ставено се осеќам.
Добри се овие проботик? Јас имав некои црвенила наоколу па сеа се плашам викам вакви да земам, да не иритирам доволно. Стварно се толку добри како што ги фалат?
Јас ги користам everyday миризливите (normal или кога имам поголем одлив - super) и супер се, ретко ми протекува.. околу 90 денари
Користам Always, задоволна сум. Имам користено EveryDay и тие се супер, посебно ми се допаѓаат што се подолги и помеки но не ми се допаѓа мирисот.Премногу им е јак на цвеќиња . Yup имам пробано само еднаш, премногу се пластични и тврди не ми се допаѓаат.
Јас сум многу задоволна од овие пробиотик. Имам пробано секакви, и никако не би ти препорачала да користиш парфимирани влошки, туку исклучиво памучни. Најверојатно и ти си чувствителна како мене во таа регија бидејќи и мене ми се јавуваше црвенило и чешање од влошките. Благодарение на карине пробиотик, чешањето го немам. Ти ги препорачувам овие или било кои други памучни влошки. Памучните влошки може да ги распознаеш бидејќи на нив пишува sensitive