Памперс само шала на страна.. Always,заради рекламите..преужасни ми се па си викам ај ако се добри влошкиве ќе ги заборавам
Или Ona или Always. Ona ми се повеќе како резервни влошки, во случај да снемам дома знам дека тие ќе ми се најдат.
Спојлер А кој ке те види тебе шо носиш под гаќи? Па за надвор такви за дома вакви.. Јас некои 3-4 месеци почнав со овие и за брзо не планирам да ги сменам, супер ми се.
И јас ги користам тие во поголемо пакување што се и сум презадоволна. Претходно секакви имав пробано.
Виолета!! Ама лилавите, не зелените. Ги фалам кај ке стигнам жими се нема подобри. Све сум пробала ама ова е досега вистинското шо се бараше. Highly recommended!! (нека ми платат бе овие од Виолета каков advocate сум им па... )
Oткако Every Day ми направија ужасен проблем кој претходно го немав, не би ги препорачала ниту на најголемата непријателка. Најверојатно преагресивниот мирис си го направи своето и се префлрив на Violeta откако се изначитав пофалби, а бев премногу скептична и мислев дека воопшто нема да ми се допаднат. Потенки и поудобни влошки никогаш не сум користела! Поубави ми се и од преценетите (и претерано шушкави ) Always. Па и марамчињата кои одат со нив, за мерак. Си ги комбинирам super + и night и мислам дека не би ги сменила во блиска иднина.
libresse и Yup Од секојдневните еври деј, но од нив некако ме чешка, а не ги користам редовно, туку само ден два после циклусот.
Хаха не, не е тоа. Ми пропуштиле неколку пати Јап затоа за дома користам такви, сега планирам да купам на Хелен Харпер гледам задоволни сте.
Always и Every Day. Имав пробано Yup неколку пати баш ужасни ми се пормашена работа барем мене не ми одговараат дебели се лепат никакви се ...Бегам од нив .