Najeftinite od raft!!!Nemam namera da trosam pari za nesto so ke zavrsi vo gubre.Iako bile eftini toj tip na vloski ne protekole i mi zavrsile rabota.
Always ги користам од самиот старт од кога добив. Имавме се сеќавам во школо презентација од кај нив нешто као да не спремаат за прва менструација и ни дадоа памтам пакетче со календар нешто ова она. Кога ми се брзало, а во продавница завршиле од нив знам Yup да земам или Everyday ама не сум мн задоволна од нив.
Molfi многу време, а понекогаш helen harper или yup само еднаш имам купено во животот и не би повторила не дека не сум задоволна.
Јас имам користено памучни влошки, ама ич не сум задоволна. Не впиваа брзо. Не се сеќавам кои влошки ги користев. Овие со мрежа одозгора ми се поубави. Ги користам Виолета super +, а понекогаш Виолета нормал. Во Виолета влошките има гратис интимни марамчиња.
Либресе користам во последно време.А мислам дека сите видови ми се проверени always, everyday, molfi, yup, carefrre, lunabela...Сите во одреден период ми биле ин од одредени причини.За сега либресе ми нудат нежна памучна впивлива површина.
Овие Libresse од погоре се толку дебели, што се чувствував дека носам Памперси цело време. Многу лоши влошки, а имаат баш така примамлив дезен на обвивките. Неколку пати ги купувам оние Libresse во зелено пакување, исто со дезенирани обвивки и ми се допаѓаат, баш поради тоа што се со памучна површина и не ме иритираат, а и не ми протекуваат дури и при спиење. Ај баш да видиме следен пат со што ќе завршам, засега Виолета памучните ми се врвот. Always ми се малку преценети, но си останав верна на ноќните - идеални ми се додека дремам на факултет.
каде можам да купам вакво, поточно во некоја аптека (зегин) или поголем маркет (жито, тинекс) ? и дали има некои влошки со кои ова доаѓа гратис?
Jas sum od kocani gi ima vo zegin,bas takvo si zemav pred dve nedeli zaedno so vloski violeta golemo pakuvanje.Gi ima uste gi vidov pred nekolku dena