денес бев во аптека, прашав дали имаат да се продаваат посебно или во пакет со некои, продавачката ми рече дека немало.
Imam probano najrazlicni , yup , libresse , molfi , boni , ona , always , carefree mislam deka se vikaa tie .. Najzadovolna sum od molfi , boni ( tie so krilca koga imam obilno ) yup i always , a od sekojdnevnite carefree cotton body shape mislam bea ..
Od kako sum italija od edni pa drugi nikako ne mi odgovara pa koga pocnav so *nuvenija ne gi smeniv,den denes isti gi imam.
Дали јас имам пообилен циклус или нешто не е во ред со Every Day влошките? Порано нели беа подебели? Не знам зошто мене ич не ми упиваат
@srhsejbsk мене Every day никогаш не ми одговарале. Премногу ми се "пластични", не впиваат, а и не се баш евтини. Купи си Yup или Feel fine, иста големина се, дебели се некаде 4 - 5 мм, само овие вторите горниот слој им е памучен, а цената им е сосема пристојна. Или Violeta, со влажни марамчиња, и тие се супер. Јас преферирам горниот слој да е од памук, ама имам обилен циклус и морам да користам Always бидејќи најмногу впиваат. А и никогаш не ме изневериле. П.С. Кога е хигиена во прашање а и месечниот циклус, ептен цепидлачам.
@jovanovska94 порано ми беа супер и впиваа и се. Сега откако ги сменија малце ептен ми се како секојдневна влошка. Нејсе, фала ти на одговорот, ќе пробам други, морам да најдам решение, само прокиснувам на секој 1 час, а не осеќам да ми е толку обилно
Lalin (од Кам) бидејќи не ми се даваат пари за нешто што за кратко време ќе заврши во ѓубре, а и немам проблеми со обилни менструации. Супер ми се покажале. Чат-пат користам Always.