Јас секако користам Сензитив ама во моментов имам едни ЕвриДеј, погрешка земени, не да мирисаат, мислам на километар мирисаат, што е најстрашно од минатиот циклус ми се отворени и сеуште мирисаат, не се ветрее Они си имаат супер памучна подлога, супер се, ама многу мирисаат, не ми се свиѓа тоа. Претпоставувам овие не мирисаат воопшто, затоа ги сакам оние Либресе, дека немаат никаков мирис, оние кои ги користев јас, ама многу ми се мали. А со големината овие како се?
Jaс овие ги користам, одлична големина и дебелина (средни), и воопшто не се парфемирани (што е многу важно). Плус 45 денари се. Ако знаете некои други добри непарфемирани влошки, let me know.
Брајт Виолета влошките не се парфемирани,а се многу убави,мене лично ептен ми се погодени и не ми пропуштаат до сега.Јас ги користам Нормал и ми се погодени и за на вечер. Дупло паковање е 120 денари,во него имаш 20 влошки што се исплаќа,а поединечно се 75.Јас дека немав многу при пари за последните денови ги зедов Feel Fine Normal и воопшто не сум задоволна од нив,ем пропуштаат,ем не се лепат убаво,а и синтетичкиот материјал се дели од памукот така да овие не фала