Мoментaлнo имaм Нaтурелa. Зaдoвoлнa сум oд нив. Брзo впивaaт. Бев скептик зa пaмучни влoшки, aмa oвие се пoкaжaa дoстa дoбри. Плaнирaм и пoнaтaкa дa ги кoристaм. Виoлетa ги пoскaпијa. И тие беa дoбри.
Незнаев каде да прашам, па тука ќе напишам Дали знаете како се викаат големите влошки тие што се многу големи јас ги користев ама беше тоа многу одамна и заборавив како изгледаат а и како се викаaт се сеќавам со нив имаше и влажни марамчиња беа одделени секои марамчиња. Ако некој знае како се викат нека ми каже.
Bony обични дебели Не заради цената туку заради материјалот Порано always ама синтетика се - морав како заклана бев... последниве години не е обилно па добро поминувам со старовремскиве
Always стварно многу добро впиваат-никогаш не ми пропуштиле, ама многу ми шушкаат и како пластични ми се затоа веќе не ги користам, освен во одредени случаи за навечер, Every Day исто така ми изгледаат многу крути, потоа имам користено и едни бугарски мислам дека се Everbel-беа многу убави ама ги снема едно време па поминав на Libresse - засега ми се најдобри и нив си ги користам и тие подебелите-класичните, и овие потенките розовите.
Леле, Евербел! Кај ти текна. Ме наврати на моето прво добивање, ова ми беа првите влошки. И кога ќе ми текне, навистина беа многу добри, штета што ги нема повеќе.
погледнете ги овие видео и видете зошто е важно да бираме какви влошки купуваме ,многу од инфекциите настануваат и поради влошките кој ги користиме