da ve izvestam deka imam slusnato deka feel fine se poranesnite buket sto bea, rodnina moja rabotese kaj so se izrabotuvaat i mi rece nemoj da si kupila takvi vloski da koristis epten vo neubaj usluvi se izrabotuvale... jas koristam violeta i sum mnogu zadovolna predhodno so bilo koj vloski imav problem so redovno odmivanje nekogas duri i po 3 pati na den imav cesanje a so ovie voopsto nemam nikakov problem plus ima i intimni maramcinja vo sekoe pakuvanje
Always портокалови користам и не планирам да ги менувам. Одлична впивачка моќ за мојот обилен циклус. Со други што сум ги пробала си "кркав" инциденти. Секојдневни не користам бидејќи премногу ми ја иритираат кожата, добивам алергиска реакција инстантно.
Every day ги користам и тие ми се омилени претходно користев јап или не с сеќавам како се викаа и од нив ми се иритираше кожата.
Здраво драга @Biodevojka Те следам во повеќе теми, но мислам дека не сум го прочитала твојот став во врска со хигиенските влошки. Случајно налетав на видеово и малку ме заинтригира тоа што го слушнав таму, најмногу поради тоа што користам волшки од истиот бренд како прикажаните, скоро 15 години. (Делот за влошките почнува од 1:55 минута) Не знам како до сега не сум се сетила да проверам од каков материјал се направени влошките и какви хемикалии содржат гранулите во нив кои ја претвараат течноста во гел. Би те замолила за твое мислење на темава и предлог за безбедни влошки кои ги има на нашиот пазар. Благодарам, поздрав
Драга премногу убаво прашање, ама не знам како да ти одговорам. Вистина е дека на влошките не ставаат состојки и поголемиот дел се избелувани, меѓутоа со сигурност не можам да потврдам дека се токсични. Потребно е да се видат состојките кои се користени пред да се каже било што за било која марка. Една органска линија на влошки кои ги користам и кои се покажале како најдобри се Natracare кои штом ќе ги најдам на промоција земам по 5 пакетчиња (понекогаш ги ставаат).Имам пробано и оние за секојдневна употреба и оние за циклус и презадоволна сум. Знам дека памукот е од органско потекло и не е третиран со хемиски избелувачи: За други марки се не осмелувам да говорам без листа на состојки. Се надевам ти помогнав. Поздрав. п.с. заборавив да пишам дека има една марка на органски влошки и во ДМ не ми текнува како се викаше. Ама единствени се органски пишува органски памук. И тие ги имам пробано и одлични се. Поздрав. п.п.с еве ги ги најдов овие се