Досега сум користела само обични влошки такви со крилца. Не сум користела ниту секојдневни влошки ниту тампони. Затоа сакам за наредниот циклус да купам секојдневни па да ве прашам како ги користите? На почетокот од циклусот или на крајот?
Секојдневните се тенки, најмали од сите и не се соодветни за впивање на обилни менструации. Впрочем се нарекуваат секојдневни зошто можеш да ги носиш било кој ден од месецот освен кога имаш ментруација. Обично носам секојдневни на крајот од циклусот, кога морам да носам нешто за да не се направам лом.
Јас ако не мом да купам Виолета(омилени ми се тие за црвените течности шо ги испушта долната овца,комотно се чувствувам во нив),ќе купам Олвејс и тие така големки тамам се,ама Виолета ми се супер тамам.
8-9 месеци влошка немам ставено, раат сум. А порано, пред да останам бремена секакви купував, дури не ми ни текнува на имињата.
Секакви дум пробала. Always џабе ги рекламираат не се лепат убаво.. Најдобри ми се Everyday, моментално носам Libresse и не се лоши ама многу се помали од Everyday и секој час ја менувам влошката. Памет за друг пат да не праќам братми да ми купува
Користев everyday а сега најчесто yup ама земав always да видам како ќе се покажат. Вака ги имам користрно ок ми се.
Долго време ги користев Виолета, задоволна сум од нив. Претходниот месец ги пробав Jessa долгите од ДМ, исто добри се.
Violeta ми се најубави, имаат и дополнително интимни марамици. Порано ги користев Always но, почнаа многу да ме исипуваат и ми правеа сврбеж.