Олвејс портокалови или виолетови во првите два дена за време на циклус и Евридеј ноќните, и од Лебрис секојдневни користам за секој ден и за третиот и четвртиот ден од циклусот.
Цените на хигиенските влошки почнаа премногу да се зголемуваат. Додека се донесе закон дека ќе им се намали ДДВ, се намалија некој денар и од пред некој ден гледам пак ги зголемиле цените. Дали некој води сметка за ова? Оние што се бунеа за оваа мерка/закон или што и да беше сега им се исполни желбата.
Ovie se stvarno odlicni i se na popust sega golemoto pakuvanje vo vero ne se skapi, doagjaat so vnatre mini vlazni maramcinja na nekolku od uloskite taka da prakticni se i se naogjaat
Виолета само, но ако знаете други исклучиво памучни влошки ве молам споделете, досега не сум сретнала. Сѐ се некои што се ,,како памук”, но ниедни не се навистина памук освен Виолета.
Чисто информативно во зегин има некоја месечна акција на хигиенски влошки. Јас земав мало паковање за 35 ден големото за 109 ден, се надевам дека ќе продолжат со акцијата во зегин цената е достапна за секого.
Какви се овие во големото пакување? Со/без крилца, што големина се? Задоволна сум од секојдневните Sleepy, би ги пробала и овие некогаш.
Видов дека и секојдневните се на попуст 79 ден мислам беа, ама не сум сигурна. Сега отворив една со крилца се, вака ми изгледа средна големина ама има и 3 ка поголеми тие ноќни биле.