Искрено според мене нема подобри од Always никогаш нит ми протекле нит ништо. Не би ги сменила за ниедни други
Видов во псотот нели сликата и дпо секојдневните влоѓки на олвеј платинум.Ги имаш користено?Се токмам да си купам да ги пробам,инаку користам дискрит .
И јас исто,во првите денови вакви а наредните со помалку ѕвездички..Убаво мирисаат,удобни,не протекува,ОДЛИЧНИ СЕ
Always повеќе не би купила . Се изненадив кога видов дека ноќните Always ми пропуштиле (иако не ја имав ставено за спиење) . Прв пат кога ги купив Always портокаловите беа супер, но после демек им ги смениле на подобро, а уствари ги имаа скратено пократки беа од предходно и погруби сега изгледаат како секојдневник влошки (поготово тие новите cotton). Сега ги купив Every Day, прекрасни се, меки и удобни. Единствено не ми се допаѓа прејакиот мирис. Мислам дека нема да ги сменам .
Kупив едни од ДМ Jessa мислам дека се викаат, ефтини беа , 16 влошки за 90 денари и добри се , воопшто не се лоши за парите
Мене Yup во последно време многу ми шушкаат и се чувствувам како кеса од маркет. Одлични ми се портокаловите и плавите, ретко се случува да ми протечат, а ми протекувале многу зашто имам преобилни крварења, посебно вториот и третиот ден. Always никогаш не ми биле по мерка и желба - прешушкави ми се и мислам дека само името им вреди, на времето беа поим за влошки, сега се обична комерцијала. Еднаш пробав да сменам, купив едни плавки и чинам беа Libresse. Воопшто не ми се допаднаа, ми изгледаа предебели и си реков дека никогаш повеќе нема да ги заменам Yup. Во мисла сум да земам од овие Every Day, некако на прв поглед многу интересна и впечатлива опаковка имаат.