Почнува сезонава,па ми текна да отворам една ваква тема.Кои куфери ви се најубави,од каде,и што ви е битно да имаат куферите?
Многу ме бендисуваат куферите со цветен дезен,значи ги има буквално на секаде баш последно ги видов и во ГАРИ и ги има во различни големини.Сепак според мене прво гледам да е практичен и да собира голем дел од работите што ги имаме испланирано сепак дезенот го оставам во втор план а исто така и торбите се многу корисни.Најбитно е ние женскиов род да се спаковаме некако па за убавината na куферот не му се мислам
Од 500 до 1300 најмногу,така беше последен пат коа бев,пред две недели Проверувај ако купуваш од таму,баш кога бев јас,се погоди една женичка која им го враќаше куферот,бидејќи патентите не работеле,и овие не сакаа да и го вратат
Огромен со тркалца зошто толку го полнам што нема шанса да се дигне у рака куферот освен ако нема тркалца да се влече.
Каде има да се купат квалитетни куфери погодни за одмор? Ме интересира дали има со катанец куфери за на аеродром кога ќе леташ на пример, може такви?