гзолижачите и сељачаната што ја има по автобусите ми се на прво место! после тоа следуваат спонзорушите, 2личните и лажговците!
Најмногу ме нервираат луѓе кои што лижат газови-категорија на луѓе кои дефинитивно желудникот не ми ги вари..потоа лицемерни луѓе и некултурни таксисти.
Едно време ме нервираа дволицните луге. Сега не ги ни регистрирам, смесни ми се дури. Само се дрзам на одредена дистанца со нив. Ме нервираат лугје кои лазат , лугје кои нон-стоп каснат , филозофи кои вртат сукаат за да казат една многу проста реценица со цел да изгледаат паметни а најмногу ме нервираат песимистите.
ме нервираат дволични, не искрени,манипулатори .. и оние мажи/жени што расипуваат нечиј брак имав една другарка, постара од мене 8 години.. мажена е веке 5 години.. ама слободно си оди и со други мажи.. а МАЖ И ЗНАЕ и чека човекот да го засака неможев да верувам што гледам ејјјј , незнам што да кажам .. до сега расипа 4ри брака и ми се од НЕА .... и секој пат кога ке ја видам тешко ми е на душата незнам зошто ама така е.
Во последно време не знам што ми е, ама сите ме нервираат. Буквално сите. Најчесто ме нервираат арогантни, лигави и дволични луѓе. Таквите од кожа ме вадат, едноставно не сакам да чујам за нив, не па со очи да ги видам. Со арогантните некако можам да се справам, бидејќи сум лав и со таквите и јас сум арогантна. Со дволичните исто, некако ќе се справам, бидејќи секојдневно сум опкружена со милијарда такви особи. Ама со лиглавите луѓе не можам. Тие едноставно не можам да ги разберам, не ги поднесувам ама ич.
Ме нервираат шмизлички што се само со сјајчето и телефонот во рака, немаат 3 чисти у животот.Ме нервираат сељанки (и сељаци) што само се лигават наоколу, се прават ко којзнае што да се. Исто ме нервираат глупави луѓе.Треба нешто буквално да им нацрташ за да го објасниш, и после пак не сфатиле како што треба. Ме нервираат и дволични луѓе, ќе кажеш нешто во доверба и утредента секој знае, или се дружи со тебе и те оговара зад грб, а пред тебе некој друг оговара зад негов грб. И расипани и арогатни ме нервираат исто така.
Дефинитивно од кожа ме ваѓаат ГЛУПАВИ, а уште и "пуни себе " ! И навистина неможам да се доначудам зошто секогаш оној што е попаметен мора да ги толерира, а глупавите никако неможе да го толерира попаметниот .
Премногу ми одат на нерви лицемерни личности, кои кога се со тебе се прават најдобри, а чекаат прва прилика веднаш да почнат да плукаат по тебе. Ме нервираат луѓе што се мешаат кај што не им е местото, а исто така и луѓе со бујна фантазија која немаат каде да ја искористат па тоа го прават измислувајќи нешта кои што нив им одговараат. На листата ги додавам и оние лигави личности, потоа, оние кои што се умилкуваат или народски кажано „газолижачи“.
Себични, разгалени, фалбаџии. Да не речам луѓе ЈАС И САМО ЈАС! уф.. Дволични, лицемерни, лажговци..луѓе што го пикаат секаде носот.