Навикнав да гледам секакви луѓе во моја близина, но воглавно одбегнувам дволични луѓе и оние кои сакаат да бидат центар на внимание. Таквите не можам ниту да ги поднесам, ниту пак ги во мое друштво.
Дволични и фалбаџии.Неможам да ги поднесам,многу мразам да седнам со некого на кафе и не да направиш муабет како човек туку ќе слушаш цело време ЈАС ова ЈАС она е аман.Или па дволично створење пред тебе лизни мазни а недај боже да знаеш што ти мисли.Знам една ваква јас 2 во 1 е
дволични,превртливи,користољубиви,фалбаџии,искомплексирани и намуртени луѓе сто уште утрото го почнуваат со муртење и незадоволство!!!
Личности: -со преголемо его -што чекаат цел живот некој друг да ги тапка по рамо, да им ги реши проблемите, да одлучи место нив -кои немаат сопствено мислење -кои едно зборуваат, а друго прават -кои постојано си го пикаат носот во туѓи животи, веројатно поради недостиг на интересен материјал во сопствениот -кои осудуваат пред да ја знаат целата приказна -кои оговараат без мерка, без притоа да се погледнат на што личат самите
Се навикнав на секакви веќе искрено, и не се замарам, но оние тешките фалбаџии, оф леле, одма им плескам се во лице, човече како би ги исецкала, на нерви ми одат страшно. А тие другите, секако сами се лажат, ако мислам дека мене ќе ме лажат.
Хипокрити! Во последно време многу ги анализирам тоа што луѓето ќе ми го кажат, и само чекам да ми дојде можност да им ја плескам вистината во лице!
Себични, скржави, лажачи, искористувачи, галеници, идиоти, фалбаџии, намќори што ништо не зборуваат а се сакаат да чујат, луѓе кои сакаат цело време да се во центарт на вниманието, луѓе коишто се прават непогрешливи а за други се и сешто знаат да кажат,луѓе кои туѓите грешки убаво ги гледаат, а пред своите грешки остануваат слепи, луѓе што пред тебе се прават најверни и најдобри, а позади гроб ти копаат итн.
Лицемерни, личности кои на банален начин си го самозадоволуваат егото и прости луѓе, бре! -До толку да неможат да сврзат реченица и да ти направат муабет, а при објаснување и да им нацрташ нешто ќе бараат да им обоиш и на крај пак нема да те разберат!
Фалбаџии, самобендисани, што во се ќе најдат нешто што не им одговара, обавезно нешто и некој мразат, мислат дека знаат се а всушност врска немаат од животот ... имав таква другарка што ми ја цицаше позитивната енергија сеееекој ден, мило ми е што не сум во нејзина близина повеќе
Ужасно ме нервираат луѓе на кои некогаш си им се доверил за некој проблем тие во тој момент како те разбрале и сочуствувале со тебе за само по неколку дена да го искористат истиот да те повредат у буквална смисла да ти го плеснат во лице и да те исмејуваат.