Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Какви луѓе најмногу ве нервираат?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Sunshine555, 1 април 2011.

1. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.045
    Допаѓања:
    1.095

Баш моменталниот цитат на фемина, ми се поклопува со твојот муабет:
    Никогаш не ги кажувај своите проблеми на никого... На 20% не им е гајле, а на останатите 80% им е мило што ги имаш.
    Лу Холц

На hrcace и interesna им се допаѓа ова.
  2. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.248
    Допаѓања:
    6.730
    Неискрени луѓе кои гледаат од секоја кажана работа да профитираат.
    Дури и ако сте закажале во 6 да се најдите тие ќе го сменат во 6 и 10 само да биде по нивно ..

3. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    Луге кои мислат дека само тие се во право

4. RiRii

RiRii Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    45
    Луќе кои што ммислат дека само они се можат,озборувачки,лицемерни..

5. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    понижувачи- не можам да ги поднесам, најчесто се тоа искомплексирани,дал висока ил ниска вредност сеедно, сума сумарум незадоволни од себе си, па ај да си се лечам |(

материјалисти/снобови сеедно- ладни и досадни,

дволични- едно пред тебе, друго позади тебе, човек кој не е сигурен во својата проценка или нема две чисти да го каже во лице.

шмизлички- лигави бебиња, недозреани, особено ако остане како вродена маана и во повозрасните години, аххх ми доаѓа да :puke: .

резервирани- како сите така и јас,

препотентни-луѓе кои летаат со паметот, его до небо.

6. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Леле, открив нова маана кај луѓето! :o

Ужасно ме нервираат луѓе кои мљацкаат додека јадат. Шлап, шлуп, опаа ти падна ронче, ајде лизни си го, ооопа, си го лапна, а на носот ти застана трошчето, их бре, од кај го дофати, ајде, шлап, шлуп... Па зборува и уште во меѓувреме. :o

ЗАТВОРЕТЕ ја пештерата кога јадете, оти сите лилјаци ќе ви излетаат. :fubar:

На hrcace, mims-89, Trendafilka и 3 други им се допаѓа ова.
  7. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    гОолеми фалбаџии :envy: Еден ден ке се пофалат со каква тоалетна хартија г'зот си го избришале :@

извинете за оф-топик

8. FashionMonster

FashionMonster Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    67
    Луѓе кои се дволични :envy: ... ме нервираат ептен. :)

На hrcace му/ѝ се допаѓа ова.
  9. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    лицемерни ,лажговци,луге кои мислат дека секогаштие најдобро знаат, луге кои сакаат да го живеат мојот живот, ]:)

10. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    Се трудам карактерот на било кого(читај само познаници) да не го земам при срце и да ми е сеедно какви личности се. Инаку тука би вбројала страсни мљацкачи при оброци, луѓе што ги ги викам Poke кои те боцкаат за да дознаваат се за тебе не од ошто те сакаат да се разбереме, песимисти, ирреалисти, кој сум јас никој не е, и габи од најнизок вид родени за штета и наситувачи на туѓа несреќа и оние што позеленуваат на туѓата среќа

11. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    На листава би ги додала и арогантните, самобендисаните такозвани нарциси и снобовите. Секако не можам да ги заборавам и луѓето што кажуваат мислење без некој воопшто да ги праша, ајде сеа што на ум - то на друм! :puke: :fubar:

12. Argasi

Argasi Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    278
    најчесто манипулативците и лажговците.

13. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690
    Ме нервират луѓе, кои многу зборуваат, а ништо соштествено не кажуваат. Кои не знаат што сакаат, а само кажуват - како сакаш ти, мен ми е сеедно. Луѓе, кои немаат вкус за облекување, примерно има мажи со официални панталони и патики :puke: :D дури се смешни многу, ама повеќе ме нервираат...
    Ме нервираат луѓе, кои исто така не знаат да кажат НЕ. Ме нервираат жени, кои зборуваат само за мажи и шминки и ништо друго. Исто и луѓе, кои се надуени, а нема на што, се мислат за големото добро утро :tmi: :D Ме нервираат луѓе, кои си тепаат животните-најчесто сум гледала мажи да тепаат кучињата си :@ безобразни! Ме нервираат луѓе, кои лажат за пари, било то и 5 денари...нема да осирумаштеја од 5 денари, ама и ти нема да се збогатиш со 5 денари, па зошто го правиш???!!!??? Ме нервираат комшии, кои сакаат све да знаат, кои гледат през прозор кога се прибирам и кога излегувам со кого сум, како сум облечена, дали со такси одам или пешки или со воз бррррр :@ Ме нервираат луѓе, кои имаат све, и пак не се задоволни-сакаат да е поубо од тоа на другарка им, да се по фешан :puke: :D Неблагодарни луѓе, на кои ти си им помагал месеци, па и години наред и накрај, кога веќе имаат тоа, од кое се имали потреба ти пљукат во лице и те пцујат....
    Сигурно има уште, ама за моментов “само„ тоа ми текнува...
    Ако овие луге, кои ме нервираат ги нема покрај мен (знам дека не може да ги снема просто така), ќе бидам задоволна од животот во кој живеам... :angel:

14. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91
    Самобендисани,дволични,негостопримливи и луѓе што мноогу лажат..Уф не ги поднесувам :puke:

15. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    намќори луѓе, лажговци,самобендисани,фалбаџии ...УФ ! :puke:

16. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Оние кои се претставуваат она што не се - тоа ти се луѓе со сите лоши особини собрани во нив. Да не знаеш на што си...
    Сешто може од таквите да искочи, се претставува едно, а уствари е сосем друго.

17. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.451
    Ме нервираат луѓе што секогаш кажуваат нешто и на крај никој не може да сфати што кажале, мразам дволични луѓе што зборуваат зад грб- подобро да ми кажат што мислам отколку да ме оговаар зад грб, не дека обрнувам внимание на тоа, ама ме нервираат таквите луѓе. Мразам луѓе што лажат само за да испаднат некој и нешто а знаеме кои се и што се.

18. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Луге кои свој леб јадат а туѓо гајле берат!
    Дволични,манипулатори,гребатори,фалбаџии...садистиии!
    И за крај луге кои живеат во кајче...
    алоо затвори врата!

19. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Превртливи,како што дува ветрот така и тие се веат.Или сончогледи,сеедно.Еднаш вака,другпат онака.И се дрзнуваат да те погледнат во очи и да ти кажат нешто сосема различно од она што до вчера ти го тврделе.

На hrcace му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    дволични, шмизли, лицемерни, лукави, користољубиви :@