Оние кои само знаат некому да судат и си донесуваат заклучоци на база на некоја своја замислена вистина која нема ни 1% допир со реалната ситуација, без да ги согледаат сите страни на ситуацијата/прикаската и да ги сослушаат сите инволвирани страни. А истовремено не си ги расчистуваат с*ањата во сопствениот двор, бидејќи, нели, ги немаат.
Лицемери.. пред тебе ти се прави '' најверен'' другар а позади твој грб зборува се и сешто, исто така највеќе оние што се мешаат во туѓ живот.. едноставно неможам да ги поднесувам во моја близинаааа! иии оние кои се лигавежии..
Луѓе кои прават лице,лажат(кога навистина нема потреба,онака од забава ),земаат дечковци на другарки(и се тепаат за истите ),се соблакаат за лајкови ),претерано се фалат(нарциси,самобендисани),оние кои се облакаат ко ороспии(особено на 13-14 години )...
Хронични лажговци и оние кои поради својата моќ ги искористуваат послабите. Единствено тие, другите си ги сакам
Охххх многу ги има Нарциси-јас,јас и само јас Разбирам да се биде свесен за сопствените квалитети ама нека не забораваат совршенство не постои Лицимерни луѓе-пред тебе се топат и ти мислат ''се најдобро'',а кога ќе се завртиш устата ги заболува од оговарање. Арогантни и препотентни-за нив нема потреба да се објаснуваат. И да не заборам луѓе што забораваат што е тоа сапун,вода и дезодоранс
Значи секакви можам да поднесам ама патетични и лигавежи?? неможам да ги сварам. уффф!! алергична сум на нив!! само кога ќе почнат да се жалат, па како и мбило па зошто така ми правиш.... и ред други шитови што ме вадат од такт!! искрено речено во денешно време сите се таквии. а јас за жал сум опколена со нив.
Значи секакви можам да поднесам ама патетични и лигавежи?? неможам да ги сварам. уффф!! алергична сум на нив!! само кога ќе почнат да се жалат, па како и мбило па зошто така ми правиш.... и ред други шитови што ме вадат од такт!! искрено речено во денешно време сите се таквии. а јас за жал сум опколена со нив.
од оговарачи-get a life people! од онакви што ти ја црпат енергијата со нивните ''sad stories''-само они се намачени и никој друг од лажговци, препотентни, надуени глупаци епа добро ќе беше само овие да беа, ама секакви газат по земјава тоа е, што е..
Oдвратни луѓе што се дружат со тебе ,а притоа те оговараат со други или ги оговара нив со тебе... ..........ми се од такви
Луѓе кои се движат во „стадото“ дури се нивните лични интереси во преден план. Кога ќе им се смачи се отцепуваат и заминуваат во нивните скришни „одаи“ за да не бидат вознемирувани од никого. Луѓе pushers кои не престануваат да зборуваат и од нивната креативност просто ве боли глава затоа што голем дел од идеите не се така сјајни и лесни за реализација како што ги прикажуваат. Луѓе кои НЕ ЗНААТ да се во друштво на повеќе луѓе истовремено, туку секогаш мора да бидат само со една. Најчесто таа една е девојката/момчето.
Луѓе што немаат трошка интелегенција и се истакнуваат во светот преку потсмевање на оние кои вредат. Силеџии, негативно докажани во секојдневието, во кои се кријат тешкозабележливи кукавици.
Безобразни прости луѓенца,кои што благе везе си немаат од ништо,а се дрзнуваат тебе да ти преречат Ма,марш у п**** ********,они мене! Never. Ќе ги скротам јас и таквите,само да најдам начин,а ќе го најдам,ќе бидат мачиња они
Аууф.. ме нервираат луѓе кои што се себични, дволични, луѓе што (многу) лажат, безобразни, прости, оние кои што се многу под тебе, а се прават дека се многу над тебе, кои исмејуваат, кои се глупираат, кои се прават дека се знаат, а уствари врска немаат од ништо, ме нервираат оговарачи, (и јас понекогаш оговарам, но никогаш не претерувам), луѓе кои што шират негативна енергија, луѓе кои постојано се жалат дека им е тешко блаблабла, луѓе кои ти зборат позади грб се и сешто, а во фаца неможат да ти кажат, лицемерни луѓе итн. Мислам дека доволно набројав и дека повеќето се сложуваат со мене, поздрав феминки.
Дволични, препотентни, јас-сум-најубав/а видови личности, флегми (леле од вакви се ежам), алапачи, вечно негативни/нерасположени... Зошто не можат сите само да chill out?
Љубопитни. Не желни за знаење, туку љубопитни во смисла 'А која е таа? Од каде е? Со кого? Како? Што? Ццц, како може, зошто? ' Не само што те шири насекаде, туку на фејсбук те манијачи и шпионира. Тепам такви Ама тешка работа е.. Многу ги има кај нас. -.-