Какви луѓе најмногу ве нервираат?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Sunshine555, 1 април 2011.

1. Belieberka666

Belieberka666 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    144
    ме нервираат прости луѓе , лажговци , а најмногу од се дволични...

2. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Отровни, огорчени, осудувачи..

3. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Оние кои само знаат некому да судат и си донесуваат заклучоци на база на некоја своја замислена вистина која нема ни 1% допир со реалната ситуација, без да ги согледаат сите страни на ситуацијата/прикаската и да ги сослушаат сите инволвирани страни. А истовремено не си ги расчистуваат с*ањата во сопствениот двор, бидејќи, нели, ги немаат. |(

На hrcace му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Лицемери.. пред тебе ти се прави '' најверен'' другар а позади твој грб зборува се и сешто, исто така највеќе оние што се мешаат во туѓ живот.. едноставно неможам да ги поднесувам во моја близинаааа! иии оние кои се лигавежии.. :@

5. Cloee

Cloee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    35
    Луѓе кои прават лице,лажат(кога навистина нема потреба,онака од забава :^) ),земаат дечковци на другарки(и се тепаат за истите |( ),се соблакаат за лајкови :tmi: ),претерано се фалат(нарциси,самобендисани),оние кои се облакаат ко ороспии(особено на 13-14 години :| )...

6. annabieber

annabieber Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    9
    во последно време секакви xD

7. Somnitelno-Lice

Somnitelno-Lice Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    Хронични лажговци и оние кои поради својата моќ ги искористуваат послабите.

Единствено тие, другите си ги сакам :l:

8. tessi

tessi Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    518
    Охххх многу ги има :) Нарциси-јас,јас и само јас :) Разбирам да се биде свесен за сопствените квалитети ама нека не забораваат совршенство не постои :)
    Лицимерни луѓе-пред тебе се топат и ти мислат ''се најдобро'',а кога ќе се завртиш устата ги заболува од оговарање.
    Арогантни и препотентни-за нив нема потреба да се објаснуваат.
    И да не заборам луѓе што забораваат што е тоа сапун,вода и дезодоранс :) :)

На avita му/ѝ се допаѓа ова.
  9. K0ST0VA

K0ST0VA Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    58
    Значи секакви можам да поднесам ама патетични и лигавежи?? неможам да ги сварам. :@ :headbang: уффф!! алергична сум на нив!! само кога ќе почнат да се жалат, па како и мбило па зошто така ми правиш.... и ред други шитови што ме вадат од такт!! искрено речено во денешно време сите се таквии. а јас за жал сум опколена со нив. :worried:

10. K0ST0VA

K0ST0VA Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    58
    Значи секакви можам да поднесам ама патетични и лигавежи?? неможам да ги сварам. :@ :headbang: уффф!! алергична сум на нив!! само кога ќе почнат да се жалат, па како и мбило па зошто така ми правиш.... и ред други шитови што ме вадат од такт!! искрено речено во денешно време сите се таквии. а јас за жал сум опколена со нив. :worried:

11. BlackAndWhiteSwan

BlackAndWhiteSwan Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    3.420
    од оговарачи-get a life people!
    од онакви што ти ја црпат енергијата со нивните ''sad stories''-само они се намачени и никој друг
    од лажговци, препотентни, надуени глупаци
    епа добро ќе беше само овие да беа, ама секакви газат по земјава тоа е, што е..

12. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Oдвратни луѓе што се дружат со тебе ,а притоа те оговараат со други или ги оговара нив со тебе... :x :x :x :x :x ..........ми се :puke: од такви :|

На hrcace и crazylady им се допаѓа ова.
  13. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    оговарачи, негативно настроени, без смисла за хумор,ниско интелигентни, и заостанати во турско

14. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Луѓе кои се движат во „стадото“ дури се нивните лични интереси во преден план. Кога ќе им се смачи се отцепуваат и заминуваат во нивните скришни „одаи“ за да не бидат вознемирувани од никого.
    Луѓе pushers кои не престануваат да зборуваат и од нивната креативност просто ве боли глава затоа што голем дел од идеите не се така сјајни и лесни за реализација како што ги прикажуваат.
    Луѓе кои НЕ ЗНААТ да се во друштво на повеќе луѓе истовремено, туку секогаш мора да бидат само со една. Најчесто таа една е девојката/момчето.

15. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
    Луѓе што немаат трошка интелегенција и се истакнуваат во светот преку потсмевање на оние кои вредат.
    Силеџии, негативно докажани во секојдневието, во кои се кријат тешкозабележливи кукавици.

16. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Безобразни прости луѓенца,кои што благе везе си немаат од ништо,а се дрзнуваат тебе да ти преречат :^)
    Ма,марш у п**** ********,они мене! :devil: Never.
    Ќе ги скротам јас и таквите,само да најдам начин,а ќе го најдам,ќе бидат мачиња они ^_^

17. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Аууф.. ме нервираат луѓе кои што се себични, дволични, луѓе што (многу) лажат, безобразни, прости, оние кои што се многу под тебе, а се прават дека се многу над тебе, кои исмејуваат, кои се глупираат, кои се прават дека се знаат, а уствари врска немаат од ништо, ме нервираат оговарачи, (и јас понекогаш оговарам, но никогаш не претерувам), луѓе кои што шират негативна енергија, луѓе кои постојано се жалат дека им е тешко блаблабла, луѓе кои ти зборат позади грб се и сешто, а во фаца неможат да ти кажат, лицемерни луѓе итн. Мислам дека доволно набројав и дека повеќето се сложуваат со мене, поздрав феминки. :*

18. bumbi

bumbi Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    262
    Дволични, препотентни, јас-сум-најубав/а видови личности, флегми (леле од вакви се ежам), алапачи, вечно негативни/нерасположени... Зошто не можат сите само да chill out?

19. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Љубопитни. Не желни за знаење, туку љубопитни во смисла 'А која е таа? Од каде е? Со кого? Како? Што? Ццц, како може, зошто? :o '
    Не само што те шири насекаде, туку на фејсбук те манијачи и шпионира.

:yawn: |(

Тепам такви :) Ама тешка работа е.. Многу ги има кај нас. -.-

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    4.644
    Лижипички