Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Какви луѓе најмногу ве нервираат?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Sunshine555, 1 април 2011.

1. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    За кобожемските фраерки треба некој чекан да се освестат,а тие шо се како слуги се за жалење и стварно ѓи жалам,не се свесни за ништо како под анестезија да се или под дество на :drunk: ама за второто чисто сумњам.
    А мене ме нервираат големите фраерки :o луѓе кои немаат свој живот па се мешаат во друг живот.... :tmi:

2. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    Дволични , лицемерни и најмногу оние што ти се прават другари & другарки , инаку и тие што мислат дека се нај нај а уствари се никој и ништо се ептен тапа :)

3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Неодговорни
    Оние кои не доаѓаат на време
    Оние кои не го одржуваат ветениот збор
    Оние постојано што се намуртени и се нешто им фали (материјално)
    Oние кои умеат и знаат како да ја уништат туѓата среќа :puke: :puke:

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  4. An.N

An.N Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    14
    Луѓе што незнаат да одржат ветување
    Луѓе што се мешаат кај што не им е местото па одозгора мудруваат
    Лицемерни луѓе
    Арогантни
    Претерано религиозни луѓе
    Луѓе што мислат дека знаат се и неприваќаат туѓо мислење

5. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Одвратни луѓе кои се дружат со тебе,а притоа те оговараат...
    Уфилмани луѓе..Нарцизи :puke:
    Луќе со назадни сфаќања...
    Луѓе кои не го сфаќаат зборот ЗАБАВА |(
    Луѓе што се мешаат во све...
    Луѓе кои не го одржуваат ветениот збор...
    Дволични особи :@

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Луѓе кои во еден период во твојот живот имале голем удел и значајно место и биле свесни за тоа, но поради некои причини самите тие одлучиле да исчезнат од твојот живот без трага и глас, но после многу месеци, а можеби и години ти се појавуваат од нигде никаде и пробуваат да ти го загорчат животот од чиста мира. Но во исто време и пробуваат да го вратат она што некогаш сте го имале, ти се мешаат секаде и сакаат да ти направаат проблеми.

Е мразам такви луѓе.

На Aleks96 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    оговарачи најмногу,немаат свој живот се мешаат во туѓиот,дволични,лажливи,користољубиви,дигнати...и лажни пријатели :@

8. silk

silk Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    892
    Допаѓања:
    778
    Љубоморни луѓе,кои ти се прават пријатели а ти завидуваат у позадина...Е таквите и опасни може да бидат,барем јас такво искуство имам
    Мразам и луѓе кои се прават со сила нешто што не се, глумат некое лудило,а не се свесни дека им се приметува глумата. Да подобјаснам: читале некоја книга дека треба да се однесуваат на овој или оној начин, да зборуваат вака или онака, да гестикулираат на незнам каков начин...и сега одеднаш по шема...а глумата им се гледа од облаци.
    Мразам луѓе кои многу филозофираат, а не ни знаат што глупости трескаат, а со тоа филозофирање само сакаат да прикријат дека се глупави, или да избегаат од суштината на темата.

9. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    ЉУБОМОРНИ,лажни пријатели,дволични,лажговци,дигнати,нарциси,оговарачи,ај доста се :rofl:

10. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Ме нервираат луѓе кои секогаш "знаат се", луѓе кои постојано се удараат во гради и викаат јас, јас и само јас |(

На Primadonna му/ѝ се допаѓа ова.
  11. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    686
    Dvolicni,licemerni....sebicni :@

12. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    најмногу ме нервираат луѓе кои кога седиме во друштво,молчат како камери снимаат и потоа со кого и да се видиш се знае за тебе...е такви луѓе кои ти се прават другарки а те издаваат значи аууууччччччч!!!!! и да се скараш со некого никогаш не треба да издадеш што си имате една со друга споделено али ретко денес кој знае да чува тајни....
    дизастр :)
    ДРШК!

13. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    322
    Највеќе мразам дволични и љубоморни личности!

14. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    361
    Многу мразама дволични луѓе, а замислете, само со такви сум опкружена... Значи стојам со (да кажеме) 4 пријателки, двете заминуваат до продавница и оние што остануваат, веднаш почнуваат да оговараат за оние што отишле, потоа едната се враќа прва, па за неа премолчуваат, па почнуваат за онаа што сеуште не е стигната... :@ Се прашувам кога не сум со нив, што се ми зборуваат зад грб? :swear:

15. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    под итно да си ги смениш другарките !!! катастрофа!!!

16. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Луѓе што најмногу ме нервираат се оние кои не си стојат на зборот т.е кои не ги исполнуваат ветувањата.

17. Moira

Moira Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    7.685
    Порано многу си ставав при срце кога некој немаше да е во ред кон мене....еден ден се разбудив и сфатив дека проблемот не е во нив, туку во мене и моите очекувања, па од тогаш ми е многу полесно и никој и ништо не ме изненадува :D

Не, озбилно....има карактеристики кои можам да ги толерирам, и со тие луѓе и ден денес се дружам. Се` друго е фрлено во Trash и не им посветувам внимание, премногу ми е скапоцено времето и мирот за да се нервирам.

На maca99, kravce и slavica999 им се допаѓа ова.
  18. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Луѓе што доцнат...мислам да оставиш некој да те чека пола час, на улица, па и дома, а притоа да се однесуваш ко некоја примадона, демек вредна за да те чекаат, е крајно безобразно и без осет. Многупати намерно сум тргнувала подоцна, за да ги ставам во ситуација тие да чекаат, ама не бре братко, пак јас сум таа што ќе стигне порано. :devil:

Боцкала... некои рандом луѓе не, ама мразам кога близок човек со намера боцка и провоцира само за да те повреди. :swear:

Луѓе кои немаат добар збор за никого и за ништо... од се најлошто го вадат, а ако нема нешто негативно да се каже тогаш ќе го измислат, или евентуално молчат! :puke:

19. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Онакви кои се мешаат во се и си даваат на право да те прашуваат ама за твои интимни работи, а што е најтрагични па и не ти се блиски. Исто така многу мразам луѓе кои на сите се обраќаат со срцка, душо и ред други такви лицемерни и лигавешки изреки.

20. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    521
    Ме нервираат луѓе кои многу доцнат и тоа многу,кои се лиццемерни,кои чепкаат се што треба и не треба,луѓе кои досадуваат ...