Луѓе кои гледаат само на нив да им е убаво. Љубоморни. Луѓе кои те загледуваат од глава до пети како си облечен. Луѓе кои мислат дека тие знаат се ,кои се прават многу паметни. Луѓе кои се опседнати со својот живот па си расправаат се што им се случува во животот односно се фалат,како ти имаат се. Лицемери кои ги има на секој чекор.
Провокатори и сезнајковци. Те провоцираат со некои глупи изјави и се прават најпаметни, се знаат бе На второ место лицемери, а на трето прчли
Лоши луѓе, а се знај што се се подразбира под лоши луѓе. Исто така многу ме нервираат луѓе што се бунат и караат за работи што и самите ги прават. Па прво нека се поправат самите , после нека ги поправат другите.
Најмногу ме нервираат луѓето кои немаат свое јас и се сложуваат со се што некој ќе им каже... Имам сретнато тамкви многу луѓе навистина нервираат... Дали вие сте препознале таков тип на луѓе?
Најмногу ме нервираат дволични и лицемерни луѓе. Лажните другари кои тебе ти прават некое лице за да им направиш некоја услуга , а кога ќе го добијат тоа што го сакаат се прават дека не те познават. На улица од тебе ќе се сопнат едно здраво нема да ти кажат. И ме нервираат оние „ФАЛИ ме усто да не те РАСКИНАМ“
Најмногу од се ме нервираат дволични луѓе кои на секој поглед саакаат да доминираат, лицемерство.. значи премногу ме иритираат ваквите карактеристики.
Дволични Пред тебе е пријател, а се радува дури и на најмал твој неуспех Па каква корист од тоа, или биди ми пријател или воопшто не се замарај со мене. За таквите само уживкај си, смеј се, пеј и нека пукнат од завист
Дволични. Себични. Злобни. Провокатори. Дигнати шмизли,пуфли,прчли,како и да се викаат. Безобразни. Фалбаџии.
Лицемерни луѓе Самозаљубени во себе Лигуши Заљубени во пари-се продаваат себе за пари било ж.м. дволични луѓе Насекаде околу нас има оваков вид на мршници и затоа животот е толку тежок бидејки сме пренатрупани од овие мрши уф гадови
Ме нервираат луѓе со лажен морал, тие што ги копираат другите личности стално земајќи ги нивните идеи, оние кои немаат свое јас, им се допаѓаат некои работи само затоа што на другите им се допаѓаат и бидејќи тоа е „ин“... Себични луѓе, луѓе што незнаат со искреност и чисто срце да им пристапат на работите... Расипници,егоиси,песимисти,луѓе без цел во животот!
многу ме нервираат луѓе кои на форумов пишуваат еј ве молам за совет дечко ми ме удри, ме извара се допишува со други што да правам..ајде совети ве молам дали да останам со него, да раскинам ли........ и ОТКАКО ти ќе пишеш некое свое мислење као дека треба да се почитуваат себеси да не дозволуваат да бидат понижувани тие пишуваат епа као веќе раскинав, ја средив таа ситуација а пред 5 минути ти бара мислње...е стварно ајт све у пизду материну!!! извинете на мојот речник, се изнервирав малку со некои коментари!! поздрав
личности кои премногу се фалат,кои ги понижуваат другите САМО ЗАТОА ШТО ИМААТ ПОВЕЌЕ од нив, зошто како што знаеме на некои најбитната работа во животот им се парите. Дволични,и дигнати прчли кои се прават поштени .