Тие што се преценуваат и мислат дека доколку се фалат пред вас, ќе ви наметнат добро мислење за нив, оние кои те дават со досадни и небитни приказни и никако до збор не можеш да дојдеш и attention whores.
Луѓе што секад се жалат. Се нив им е лошо, се нив нешто ги боли, се нив нешто им смета. МРЧАТОРИ! За све преувеличуваат.
љубоморни, лицемерни, луѓе што се до вас додека имаат корист нешто да ви извлечат, газолижачи, што не знаат да ценат што се сте правеле за нив, напрчени пуфли, исфрустрирани мачовци, луѓе што мислат дека само тие се знаат.........
ме нервираат оние кои ке јадат цел ден лања за некоја а веќе следниот ја гледаш срце мрце со неа ее страшно ме нервира тоа !
... ...луѓе кои лажат....и кои мислат дека успеале во тоа.... колку пати ми дошло да кажам..НЕ МИ Е МАКА ШТО МЕ ЛАЖИШ ТУКУ МИ Е МАКА ШТО МИСЛИШ ДЕКА ТИ ВЕРУВАМ::....ама премолчувам...ако некој не е свесен дека не кажува вистина немам намера да трошам енергија и време докажувајќи ја...тие луѓе ги бришам од мојот живот,вистината и довербата се кај мене приоритет,и ако не добивам исто назад, сум повредена,се чуствувам понижено,а тоа не го залужувам... потоа има многу дволични луѓе,озборувачи,кои на секој начин сакаат да ми наштетат,за среќа кога ќе ги само намирисам ги откачувам...затоа околу мене си имам личности кои си ги сакам,почитувам,не се многу ама доволно да ги правам среќни и добивам исто од нив.... .
ме нервираат лицемери...лижачи умилкувачи од такт ме вади кога се прават дека се некои и нешто ии превртуваат очи кога зборуваат со тебе
Ме нервираат арогантни луѓе најмногу!!!!!! Исто и дволични, користољубиви и неодлучни, кога ке почнат ај, ај не, ај ваму, ај ако не таму... -.- многу ми се пејн ин д бат.
Ме нервираат такви кои што не знаат што сакаат да постигнат во животот,се прават дека се знаат а уствари ништо не знаат.Ме нервираат лицемерни и егоистични луѓе кои што прават се за да те придобијат,а на крајот ти го којат ножот во грб.Луѓе кои што имаат комплекси и за се им се криви другите а самите никогаш не ја признаваат вината.
Луѓе без ставови, кога незнаат што сакаат. Треба да погодам што мисли и што сака да прави. Луѓе кои лажат провидно. Барем нека лажат ко што треба. Ко мене понекогаш. (епа сите сме лажги понекогаш, посебно за ситни секојдневни работи) Луѓе што кога зборат се лигават и користат ’’злато, срце, душо, мила...’’ Луѓе што зборат и се однесуваат пренападно, покрај кои неможеш да дојдеш на ред да кажеш нешто. Луѓе кои немаат конторла над јачината на нивното смеење, едноставно вриштат, хистерично Луѓе кои немаат манири на маса, или џвакаат со отворена или подотворена уста (ова и за мастика џвакање важи).
Концизно, оние што се жалат постојано. Се нив нешто не им е добро, се нив нешто ги боли, се они немаат пари.. Па фала богу дека сите си имаме проблеми, некои помали - некои поголеми, ама сепак... Мислам дека ваквите знаат најдобро од такт да ме извадат.