Па тие кои веруваат дека се добри, цврсто веруваат и се претставуваат како такви. А всушност се аргета паштета . На лик добри амi се она најцрвлосаното ѓубре.
лажговци најмногу кукавици преваранти некои што се дигаат на високо нивоу лицемери сезнајковци намќори арогантни исфрустирани
сакам да ми поможите вака.. една другарка од научилиште онака се дружиме се се и превме муабет за едно чупе и таја демек почна селанка ваква таква онака да ја вреѓа јас само реков и мене ме нервира и толку ии то чупето дознало дека било оговарано и му се јавила на другарками и ова ме накривила мене и то чупето почна мне да ми вика демек ти си крива неззн шо и јас му реков на другарками демек ти збораже жо ме кривиш мене и таја паметната ми вели ти збораше ти ја вреѓаше цел месец и јас се изнервирав ни крива ни должна јас крива и му реков на чупето дека јас ништо немам напраено да не се караме да не се тепаме и ми вика таја ок ама ако дознам дека си ти демек ептен ќе се скараме дај поможетеми шо да прам ако се противи другарками и ќе ме криви на секое дека јас сум ја зборАЛА.... ЕТЕ ТАКВИТЕ ЛУЃЕ МЕ НЕРВИРАТ! криви ти и јас префрлат кривицата на друг од страв да не си јадат кјотек
Најмногу ме нервираат луѓе кои што постојано се фалат со нешто материјално,демек тие имаат нешто повеќе, и постојано ги исмејуваат другите.Всушност ги исмејуваат другите, но тие воопшто не се погледнале за да видат дека тие од внатре се расипани.Има такви кои ги познавам, и постојано се фалат со некои измислици, измислуваат приказни, и најсмешно ми е кога ќе си помислат дека им верувам во тоа што го кажуваат.
Се согласувам со тебе Има многу такви кои што мислат дека тие секогаш треба да бидат во центарот на вниманието
Највеќе ме нервираат оние за се и сешто што се фалат, па и чорапи кога ќе купи мора да се пофали. Оние кои ти прават лице, со тебе добри а позади грб те оговараат. И луѓе што секој втор збор им е „златичко, миличко, ајде душичке, принцезичке, убавице“, или па некои други што постојано пцујат.
луѓе што кога ке се издигнат малку одма те отфрлуват тебе како пријател што си бил тука цело време само ти и никој друг а после тоа кога ке добијат слава те забораваат и тогаш имаат куп пријатели ама ни една од тие не е како што бев јас вистинска пријателка ,таму пола и повеќе меѓусебе се оговараат и гледаат од корист ако имаш слава ке се дружиме ако си богат ке се дружиме. ама така не треба како добила така и ке изгубе се еден ден
.. ..дволични...едно зборуваат на тебе или на друг а прават сосема трето и позади грб,лажговци,прости,луѓе шо во секој муабет пцујат и се служат со вулгарно зборови,оние кои ветуваат многу а не исполнуваат.. :geek: ..
На прво место девојки кои мислат да се биде глуп изгледа слатко.. После дволични, мрзеливи, некултурни (посебно такви што не знаат како да се однесуват на јавно место) .. Има многу
Дволични - пред тебе се најдобро, a зад тебе од лошо полошо. И луѓе кои мислат дека знаат се и секогаш тие се во право.
Луѓе што не заслужуваат да бидат наречени луѓе, во кои нема ништо човечно. Луѓе кои се бесчувствителни, кои повредуваат животни, други луѓе и сепак навечер спијат мирно. Луѓе кои кога би ги немало на овој свет, истиот би го направиле многу подобар за живеење.
Хмм... Ме нервираат луѓе кои: -подпаѓаат под влијанија на некој друг -постојано мораат да лажат -не бираат средства кога сакаат да дојдат до некаква цел -индиректно ми ги кажуваат работите (вртат одоколу како киша око Крагујевца) -се самосожалуваат -мислат дека светот околу нив се врти Толку би издвоила сега за сега. Спојлер Инаку се трудам најмногу што можам да ги избегнувам или ако веќе се неподносливи, целосно да ги избришам од животот оние кои ме нервираат.