не ме нервираат но ги избегавам и во моја близина се тровам од лажачи , крадачи не искрени не отворени ...
Што мислат дека знаат се,и дрдорат 20 минути на празно и вртат околу без да кажат 2 паметни реченици,нервозни,што бараат внимание,што се прават дека се над сите,и тие што доцнат секогаш.
ме нервираат оние што се угнетуваат кога имаат некаква корист од тебе , оние кои што и се верни на женската и цело време со неа цуци буци а кога ке излезе војавност без неа одма ејј што бе она ме замара по цел ден ова она мочко еден ме нервираат лицемери ! се надевам ке ги донема еден ден оговарачи кои што се знаат и сл
Дволични, површни, плитки, секакви видови на шмизли, машки кои се однесуваат како женски, „добрички“ (кои не се се толку добри), луѓе кои „си го мразат животот“ и не знаат како или не сакаат да направат нешто од својот живот, луѓе кои немаат цел во животот и да не ги заборавиме сељаците (прости луѓе кои мислат дека се некои големи „фаци“).
примерни личности, кои ги следат сите можни правила за нормално однесување и облекување, и кои ги прифаќаат, поддржуваат и пренесуваат предрасудите, кои им ги всадиле нивните родители уште од раѓање, на сите што ги опкружуваат, без да потрошат ни 5 минути за да размислат и да променат некое мислење. опкружена сум сум со мнооогу такви за жал
-Дволични луѓе. -Личности што мислат дека вредат повеќе од сите останати. -Злобни личности.(се радуваат на вашата несреќа.) -Скржави луѓе, луѓе од корист. -Потоа даа ме нервираат луѓе кои не водат лична хигиена,не се интересираат воопшто за хигиената.
Дигнати типци, кои се мислат којзнае што! Нормалната девојка која е тивка и не се расфрла со самопофалби, за нив не постои! Господ им дал надворешна убавина, и тоа е она што го бараат во другите од нивната околина. Ми се гади... Исти се и девојките. Жално е што не ги сфаќаат вистинските вредности на животот!
Кренати луѓе кои се замислуваат Мис света ,дволични ,луѓе кои по секоја цена се добиваат со "лижење"селјаци било машки било женски кои ти продаваат некои пуфки
прости, необразовани, дрски,арогантни и препотентни, без 2 грама култура кои згора на сето ова незнаат да си ја затворат устата и мислат дека знаат се ! не за џабе рекле прост народ - силна држава .
Глупи луѓе кои мислат дека се паметни, луѓе кои не се потполно искрени со мене (а јас тоа можам да го видам).
Глупи ама стварно ГЛУПИ, дволични ги има насекаде и гледам да сум подалеку од нив , и тие што лажат на секој чекор разно зборуваат
Оние кои најмогу се креваат, а у суштина се немаат видено во огледало какви се и дека не личат на себе, туку лича на некој преправени кловнови кои мислат дека се некој и нешто, али попустооо... ( не ги поднесуваме едноставно таквите личноси - грозни ). Имам еден пример со тоа што сите седевме и правевме еден план за едно изненадување (секогаш некој тоа мора да го расипи) и тогаш едно девојче се најде паметно од сите стана и си замина (како демек не и се допаднала идејата бла бла ), и после тоа ни ѕвонеше на телефон дека не сака да учествува во изненадувањето, дека тоа била глупава идеја, дека ние нз што бла бла и ние и рековме дека и нас ни е гајле и онака кога беше со нас нз што се замислуваше толку, бидејќи на крај излезе една глупача која сака да е по нејзино, али тој филм не го гледаше!!! :3