Ме нервираат дволични луѓе и оние кој што во секоја прилика оговараат едноставно неможам да ги поднесам одвратни ми се
Ме нервираат дволични, љубоморни и оние кои многу се занесуваат. Кажуваат нешто, тресат без врска, се занесуваат а не знаат само како изгледаат. Нека се видат во огледало и нека се запрашаат: Шо ми се случува бе? Зошто сето ова?
Дволични ама најмногу од се оговарачите значи неможе и да се каже дека ме нервираат ми се плаче од нив веќе колку се прост
Луѓе кои на изглед ми се многу антипатични. Дволични, лицемерни,патетични, искомплексирани,себични. Не ги мразам просто бегам од нив.
Јас ќе ти кажам што им е проблемот на металците. Тие се едни несфатени интелектуалци со надпросечна интелегенција кои својата агресивност ја исфрлуваат преку музиката наместо преку својата тупаница. Наоѓам храброст да ти го кажам ова со фактот дека и самата јас познавам неколку металци. О, да, мене ме нервираат оние луѓе кои не ги разбираат другите, а штом ме нервираат тие луѓе значи јас не ги разбирам нив, што доаѓаме до заклучок дека се мразам себеси. Интересно.
Мене ме нервираат луѓе кои се прават дека се знаат,се понашаат глупаво за нивните години,провоцираат па после бегаат,многу се дигнати битребало некој да ги спушти...
Мрзеливи,Себични,Лакоми, Луѓе кои го пикаат носот во се и сешто, И онакви кои ми кажуваат што треба да правам а што не.
Ме нервираат оние кој многу инсистираат, кога кажам "не" така е! Ме нервираат дволичните. Ме нервираат продавачките во бутици, најсериозно. Ме нервираат оние кои се "трчи-лажи" по нашки...