Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Какви луѓе најмногу ве нервираат?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Sunshine555, 1 април 2011.

1. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Умилкувачите! Ги прават другите да размислуваат за тоа што јас не сум и ги гледам како се прчат, а сиротуте, незнаат какви лузери се со правење невољи на другите.

2. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    Дволични,премногу слободни,луѓе кои не ги почитуваат постарите,не ги почитуваат правилата,оние кои му штетат на човештвото со било каква постапка...

На gangstergirl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Florenca

Florenca Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    44
    Секакви луѓе можам да поднесам . Ама никако и никогаш нема да можам да ги сватам оние кои ги злоупотребуваат , омаловажуваат или на било кој начин им прават лошо на некои беспомошни луѓе. Било да се тоа ретардирани , помалце интелогентни или прости бабички или дедовци. :worried:

4. the-dark-angel

the-dark-angel Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    38
    мразам луѓе што искористуваат и лажат. Те искористуваат и лажат во буквална смисла на зборот коа си доагаш дома се чувтсвуваш уморно а уствари си била на кафе..

5. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.024
    Допаѓања:
    36.074
    Ме нервираат луѓе кои навидум се љубезни и солидарни,а кога ќе наидат на кревки и ранливи личности ја покажуваат нивната користољубива и егоистична природа.За жал,се повеќе ги има во општеството,бидејќи се "IN" ;(

6. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.710
    На прво место, највеќе ме вадат од такт негативни, песимистички настроени луѓе коишто мрчат за се и сешто, и оние коишто ги исмеваат туѓите недостатоци.
    Таканаречени „пријатели“ коишто се тука само додека нив нешто им треба, а потоа не те познаваат.
    И да, скржавците да не ги заборавам, и оние коишто се скржави во однос на другите а и оние кои се скржави за самите себе, едноставно не можам да ги разберам...

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Лажачи, негативни, лицимерни, подмукли...

8. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.776
    Допаѓања:
    6.710
    Луѓе кои сакаат да знаат се и потоа кажуваат на други..

9. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2012
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    601
    -Оние шо дискриминираат и рацистите
    -Тие шо немат свое јас
    -И тие шо не се оригинални односно копират од некој друг,неможат нешто сами да измислат....И ТОА НАЈМНОГУУУ

10. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.597
    Оние кои се љубоморни, оние кои озборуваат и немаат свое јас, оние кои знаа СЕ да кажат за другите, а не се гледаат себе си какви се и оние кои мислат дека само тие се знаат и дека само тие се во право. :@ Е не можам да ги поднесам ваквите луѓе! :@

11. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Најпрво дволични луѓе. Луѓе што се прават многу паметни, а се далеку од тоа. Намќори! Луѓе што трчкаат само кога им треба нешто од мене. Луѓе што исмејаваат други луѓе. Луѓе што не знаат да сврзат два реда муабет, а сепак не ја затвараат муцката! Луѓе што само се жалат и што не знаат ништо друго да кажат. Песимисти! Луѓе што си раскажуваат само за нивниот живот без притоа да прашаат нешто за мојот. Луѓе без смисла за хумор. Луѓе што ме анализираат од глава до пети без да трепнат. Луѓе со површни размислувања. Неписмени новинари. Луѓе што се како отворена книга..само што си ги запознал, а веќе ти го раскажале пола живот. Самобендисани мамини/татини принцези. Ме нервираат и 12 годишни тинејџерки со "повредено срценце" :fubar:

Ма нема крај ова.. ме заболе рака од куцање. Ретки се тие луѓе што не ме нервираат. :angel:

На ivana63 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    Искрено сега ме нервира и разочарана сум во добра другарка, знае дека згреши - и реков да се видиме, да разговараме очи в очи и уште чекам....а пред другите другарки си правиме муабет ко ништо да не е, иако една заедничка се труди да не смири....но јас веќе ја прочитав
    Се додека не ме викни на разговор на само да расчистиме..

е тоа ме нервира сега :(

13. ivana63

ivana63 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 ноември 2013
    Пораки:
    287
    Допаѓања:
    229
    За да не испадне дека го копирам од кај тебе, а скоро се си ми погодила, ќе додадам само нешто што го нема во твоето мислење. :!: :)

Исто така ме нервираат и луѓе кои што се прават само поради нивна корист, а се преправаат дека се многу загрижени за другите. Или пак луѓе кои што се ќе направат само за да стасаат до пари. :@

14. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Оние што се обидуваат да бидат центар пажња |(

15. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    1.265
    Љубоморни. :@ И што е најтрагично ти се лутат пошто не биле "љубоморни".. :headbang:

16. CutieWithABeauty

CutieWithABeauty Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    1.075
    Допаѓања:
    1.248
    Најмногу ме нервираат дволични луѓе..и луѓе кои си замислуваат дека се нешто посебно.. :@ |( :swear:

17. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Повеќе пати сум коментирала во темава сега ке додадам уште некои покрај љубоморните,дволичните,себичните :@ Не ги скаам ни бездушните.Оние што нема шанси да ти помогнат,во било и каква ситуација да си.А за љубоморните,да не зборувам за тие,се ке направат за повторно и повторно да се пред тебе,со двоиличните можеш само да си се продадеш себе си како наивна личност,а себичните се нешто слични на бездушните и обично ваквите се љубоморни.А заборавив да ги додадам: луѓето што го смислуваат твојот живот,а нема врска со реалноста :@ е такви се речиси ситее :swear:

18. hristinnnna

hristinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    171
    Најпрво наметлици луѓе, луѓе кои секогаш сакаат да бидат центар пажња, на кои вреѓањето им е нормална работа, да извреѓаат и да се смешкаат као демек види ме јака колку сум, кои место не ги фаќа, нонстоп прават нешто, луѓе од кои неможеш да дишеш.Имам таква во друштвото и нонстоп ја одбегнувам, секоаш кога треба да излегуваме се крстам да не дојде со нас, ааман. :puke:
    Дволични, љубоморни, лижипи*ковци, арогантни.Ми се скурчи веќе од овие. :devil: :swear:

19. Chocolate-me

Chocolate-me Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јануари 2014
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    157
    Лицемерни/дволични луѓе,личности што се наметнуваат! :@ :^)

20. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    1. Луѓе кои мислат дека целиот свет се врти околу нив.
    Имам една другарка таква и мислам дека она е сите такви луѓе на светот во едно. Едноставно мисли дека сите неа ја сакаат, сите со неа сакаат да бидат, сите се огледуваат на неа, сите сакаат да бидат како неа, она е најдобра, најубава, највредна итн. Не е.

2. Луѓе кои изневеруваат.
    Едноставно неможам да сфатам зашто се прави тоа и тоа ме нервира. Ако сакаш со друга, прво скарај се на едната па оди со друга. Ќе изневеруваме сега, како малите деца. Бог да чува.

3. Лажговци.
    На последно место се ставени зашто и така и така ме нервираат. Сите лажеме, некои многу, некои повеќе. Нема причина зашто би се нервирала многу за нив. Но добро сега, се што е претерано не е добро. Имам и такви во животов, кои лажат без мерка. Со нив нема разбирање.