Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Какви луѓе најмногу ве нервираат?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Sunshine555, 1 април 2011.

1. The-fallen-one

The-fallen-one Активен член

Се зачлени на:
    2 јули 2014
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    40
    rasisti, dvolichni, idioti, skotovi, oloshi, onie koi mislat deka se okolu niv se vrti, gzolizhaci....tolku mnogu prokleti gi ima

2. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.618
    Страшно ме нервираат дволични, арогантни, премногу самобендисани луѓе, мислат дека се центар на внимание, дека се се врти околу нив.
    Има и такви луѓе што си земаат дозвола се да ти плеснат влице, да ти е ќеф да им ја пукнеш фацата.
    Ми се има случувано со една моја бивша другарка да се закараме за нешто и тогаш да ми плесне во лице и да ме исмева за нешто што сум и кажала кога ми било најтешко и кога као демек ме „тешела“ за истото.
    Ме нервираат премногу, од такт ме вадат радознали луѓе. Ме препрашува за нешто што воопшто не ја засега. Дај те молам откачи се, ако сакав јас да знаеш ќе ти кажев.
    Толку.

3. snowflake123

snowflake123 Активен член

Се зачлени на:
    28 мај 2014
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    11
    Лизни-мазни луѓе. Знаете за кои зборувам, оние што со сите се во добри односи, за никој немаат лошо мислење, кај никој ништо не им смета и се многу open-minded а сите позади грб што не ќе ти зборат, сигурно и дневник за трачеви си имаат. Не поднесувам луѓе кои не го кажуваат тоа што го мислат. Многу повеке би ценела да дојде и да ми каже некој се што мисли за мене, него да ми прави лице

4. magic.girl

magic.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2014
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    204
    Ме нерираат луѓе на кои си им кажал една работа и после ти викаат кажи уште еднаши добро ќе биде да кажеш уште еднаш ти викаат и пак и пак да им кажеш , добро бе кај ти е главата слушај и запамти

5. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Љубоморни, дволични, лицемерни, себични, озборувачи и арогантни или без карактер.

6. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    Луѓе кои лажат и се лицемерни.

7. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.078
    Допаѓања:
    134.812
    Луѓе кои другите ги проценуваат по облеката, по потеклото, а самите не се свесни кои се и какви се.
    Оние кои викаат „види ја носи отворени сандали, а врне“, без да застанат и да ја прашаат дали можеби е девојката на работа веќе 16 часа и дека не врнело кога излегла. Таа преморена, оваа полна во душата за уште една глупача. Луѓе кои викаат „простите провиннцијалци“ а мајка им е од село близу беровско или струмичко.
    Луѓе кои име гордост што последна книга им е Зоки Поки, луѓе кои трошат пари на алишта и шминка, а ниту денар на знаење, луѓе кои се незадоволни оти имале ајфон, ама не бил петка, луѓе што живеат на туѓ грб (читај свекрва, мајка) а имаат 30плус години, луѓе кои се неписмени, а практикуваат секс (читај - како ке прочитаат упатство за употреба на кондом кога не знаат), луѓе кои завршиле средно со сите петки, а не знаат што е запирка и голема буква(читај мама и тато завршиле, они не).
    Луѓе што си ги тепаат жените и жени што дозволуваат децата даго гледаат тоа, за потоа синовите да мислат дека така треба, а керките да трпат, оти така треба, кога нивните мажи ке ги тепаат.
    Луѓе кои се дипломирани информатичари, а од компјутер к не знаат. Доктори кои мислат дека знаењето е во гените, оти татко им бил доктор, а не во книгите. Пациенти кои мислат дека се доктори, возачи кои мислат дека се сообракајни инженери, луѓе што мислат дека се градежни инженери оти еднаш виделе како се гради куќа.
    Леле па мене многу луѓе ме нервираат. Да си дрмнам ракија уште од сабајле, а?

На tessie, Paolita, Sky-butterfly и 3 други им се допаѓа ова.
  8. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Cka епптен ме изнасмеа :D . Тебе сигурно за да го издржиш секојдневието ти треба по еден лексилиум. :drunk:

Мене во последно време не ме нервира ништо друго освен децата во комшилукот и нивните родители.
    Т.е. родители на кои им кажуваш дека детето вели „да ми каснеш од газот“ и го вади курето на сред улица, а тие ти велат „ех, деца, виделе и слушнале нешто некаде.“ И утреден пак истото.

На Cka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    Луѓе без карактер, умислени сељаци и сељанки.. и некои кои вредат ко половни ствари а се дигаат до небо и мислат дека се којзнае кој ! :@
    Ете тие ме нервираат.. :swear:

10. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    251
    Me too ;)

11. matejaaa

matejaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2014
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    134
    Луѓе кои лажат, кои се дволични и постојано се мешаат во туѓи животи.

12. MademoiselleB

MademoiselleB Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    398
    Дволични, себични, намќори, лигави... Кратко и јасно.

13. Fatalnata

Fatalnata Популарен член

Се зачлени на:
    29 јули 2014
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    8.673
    Газолисци ( ако ме резбирате што сакам да кажам).

14. Paolita

Paolita Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2014
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    150
    Најмногу ме нервираат неправедни луѓе и материјалисти.

15. Bihter

Bihter Активен член

Се зачлени на:
    3 август 2014
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    7
    Лицемерни,кривогледни,алчни,радознали,себични,озборувачи...

16. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Себични луѓе, љубоморни, дволични, самобендисани.

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  17. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    3.509
    1. Ни на живо се радуваат,ни на мртво плачат (а ни обратно,па макар и свекрвата да отишла!) мртва природа си ги викам,луѓе без емоции :D
    2. Немаат никаква длабочина во себе,копираат lame фб статуси за љубовта дрн дрн јариња,а не го ни сфаќаат тоа што го пишуваат. Најчесто и се пуштаат на секоја личност која што ќе ја видат,без разлика дали е машко,женско или помфрит.
    3. Цело време се рчкаат,ништо не им чини,принцезата на зрно грашок не им е рамна.
    4. Неутрални. Немаат свое мислење,немаат свој стил,немаат омилени нешта,едноставно немаат дефиниција,и не можеш да имаш мислење или впечаток за нив. Подобро лошо мислење да имам за некого,отколку никакво.
    5. Гзолижачи и лиглиња. Ми иде да им купам дубаче.

На sweet-star, luci22 и fashion.girl.13 им се допаѓа ова.
  18. Twinkles

Twinkles Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    647
    Допаѓања:
    980
    Лажливци , Умилкувачи, Досадни луѓе. :^)

19. Aurora05

Aurora05 Активен член

Се зачлени на:
    20 мај 2014
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    25
    Луѓе што мислат дека се најдобри во се' :lol: Дигнати со носот до небо,лицемерни луѓе,љубоморни :) Едноставно таквите не можам органски да ги сварам :envy: :puke:

20. Hazelnut

Hazelnut Активен член

Се зачлени на:
    5 септември 2014
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    10
    Самобендисани луѓе најмногу ме нервираат, односно оние што си се фалат самите себе си, најубави се, знаат се и никој не може подобро да знае од нив и во се се разбираат. Народната: „Фалиме усто, оти ќе те раскинам.“ На второ место се оние кои постојано озборуваат со кого што ќе стигнат, а притоа не се гледаат тие кој се, што се и какви се. И на трето љубоморните и зависните, оние кои љубоморат на туѓиот успех наместо да се трудат и тие да постигнат нешто во нивниот мизерен живот.