Isto i mene,na onie koi mi ljubomorat,koi me iskoristile i koi me provociraat,im odam duplo na inat i zivci im kinam
најјјјмногуууууу ме нервираат дволични,љубоморни,злобни,подли,инаетчии, посебно прчли(занесени девојки)....
Препотентни,неприродни(у смисла ги знам какви беа пред едно 2 3 год.сега ми глумат лудило демек види ме),лицемерни,арогантни..
Едноставно бавни луѓе.Јадат бавно,се движат бавно,зборуваат бавно..ги мрзи да станат од кревет уф!! Потоа,луѓе без лична хигиена,луѓе со кои неможеш да напраиш ни два реда муабет и немаат поим од ништо, а се прават којзнае што.. итн.
Licemerni najmnogu,nekoi sto mnogu se zanesuvaat so glava vo oblaci,onie maskive sto se pravat mnogu e*aci so motorive,kolive sto vozat brzo i devojcinjava sto se palat na takvi glupaci,me nervirat i onie sto se pravat kako se oni da znaat a od mravka pravat slon si mislis kojznae sto kazale,ogovaraci pa me vadat od takt najmnogu u pm
Љубоморни и лицемерни луѓе ме нервираат најмногу од се,исто и онакви кои се лижат во секоја ситуација ,било кај шефови на работно место,било во сосема друга ситуација.
1. Лижачи 2. Дволични 3. Што цело време се жалат дека немаат пари, а се растураат по кафичи, кафани и одмори 4. Тие што свој леб јадат, а туѓо гајле берат 5. Луѓе кои што многу брзо забораваат што си направил за нив 6. Брецкачи 7. Радознали 8. Оговарачи ..............
Искрена ќе бидам Не сакам злобни луѓе,а воопшто не ги сакам оние што ми се докажуваат дека се подобри,поубави леле имам искуство со ова ако некој го има проблемов знам како му е имам искуство! абе сељанки ми покажува дека е проста... абе што да ви кажувам.. катастрофа немаш аир од нив.. и за корист се сите
ме нервираат фалбаџии и тоа премногу. Исто така и дволични луѓе,луѓе кои ги осудуваат моите постапки а не знаат ништо во врска со тоа
Најмногу ме нервираат луѓе што се прават најпаметни од сите, потоа озборувачи, лицемери, користољубиви и женски што се знаат со секој втор човек во градот и на сите што ги знаат им пишуват на фб коменатри од типот ''Tи си ми се'' ''Единствена моја'' ''Најсакана моја'' 'Најубава на свет'' (умилкувачи и лицемерки со тапија) ццц....
Me nerviraat nevospitani glasni detishta. Me nervira prosta raja shto ne znae da si gi vospita ^ detishtata. Me nerviraat malogragjani na koi dozhivljaj im e nov sochen trach, najchesto izmislen. Me nerviraat faci sho solat pamet kaj stignat i se inaetat, a se polupismeni eksperti po svashtologija. Me nerviraat isfrustrirani sho se praznat na nepoznati i edvaj poznati lugje. Idi reshi si gi kompleksite so toj sho ti gi stvori i odjebi, a ne tamu kaj sho treba kjutish ko bubachka, tuka drug kje te trpi. Me nerviraat mnogu emotivni lugje. Me nerviraat cigani posho glavno dofrlaat na ulica i nokje kradat po dvorovi. ^ ne sum rasist, ali takvi se. I prosechni lugje saboteri na natprosekot iskluchitelno me nerviraat.
Лажговци, себични, дволични и оние што користат пцовки во секој нареден збор колку да се направаат незнам кој што - мислам дај ајде кажи една асална реченица да те разберам што сакаш да кажеш.
Napadni lugje, lugje koi nemaat merka vo zboruvanje, smeenje bez vrska itn. Lugje koi se zamaraat so tugji zivoti.
I lugje bez imaginacija, lugje shto premnogu seriozno go sfakjaat zhivotot. I serioznost e potrebna, se razbira. Ali ne vo najgolemiot del od vremeto. A onie shto mi kopaat vo privatnosta se vrvot, t.e. dnoto , ama shtotuku pishav vo SDK, da ne povtoruvam.
Ме нервираат неодговорни личности , љубоморни , завидливи , лажговци кои не ја кажуваат вистината , ископлексирани и негативни личности што многу ги има на форумов што демнееат и чекаат да си го пикаат носот кај што не им е местото