Полни со негативна енергија или полни со енергија која не можат да ја канализираат па се како фурија или тајфун.
Nesvesni luge, luge bez oset bez osnovna kultura koi ne znaat sto e ponasaj, karakter nemaat vrska sto zboruvaat a mislat se znaat
прости и љубоморни ,поготово колешки ако ти се ,па ке треба да ги гледаш почесто и од другарки...да се самоубиеш хахаха
Дволични ( а за жал сите се такви)... луѓе што не стојат на збор... што лажат... што немаат свое јас... што јадат со отворена уста и шлапаат гласно...користољубиви, материјалисти и умилкувачи...злонамерни...оние што ги забораваат најбислите кога ќе се качат на повисока функција... oh wait... Па мене сите ме нервирале
Луѓе кои демотивираат,песимисти,лажговци,луѓе кои се упикуваат секогаш и секаде,озборувачи,неодговорни....
Луѓе кои мислат дека се најпаметни и буквално делат памет на сите наместо да си кажат само мислење или совет (Ги има на форумов 2-3 члена, генијалци немам збор, нема нешто за што не се во право...). Луѓе кои се нарекуваат ''Open minden'' а ни најмалку не се такви туку погрешно го толкуваат изразот, или во превод болни умови за кои се што е ненормално и неприродно тие го величат и промовираат пред нормални луѓе. За вторите има лек, за првите нема, тие и нормален човек ќе го испратат во лудница.
Спојлер: посилно од мене беше... Мене па ме нервираат луѓе што со цел памет го величаат Хитлер. И што имаат пушки на аватар. И што плукаат по категорија на луѓе, а не знаат ни да ја напишат правилно на англиски (open-minded).
16. Мамини и татини принцези. 17. Лакоми луѓе кои имаат се’ што сакаат и пак не се задоволни. 18. Луѓе што се прават паметни и не ти даваат да дојдеш до збор. 19. Луѓе што мислат дека ако се постари од тебе, макар и стотинка, се позрели и попаметни. Ма немој! 20. Искористувачи. 21. Луѓе кои сакаат цел свет да го свртат против тебе. Сфаќам некому да не му се допаѓам или пак да не сум во добри односи,ама работи од типот „Не ми се допаѓаш и ќе им кажам на сите ти се скараат.“ никогаш нема да сфатам. 22. Луѓе што ќе измислат секакви муабети за тебе за да постигнат успех поголем од твојот.
Неодговорни Лигави Самобендисани Луѓе кои мислат дека секогаш се во право Оние кои сами си се фалат како се најдобри во се ! Оние кои сакаат само да искористат нешто ( што и да е ) Насилни луѓе Безчувствителни ( мислам на оние кои уживаат некого да понижуваат и исмејуваат )
Оние кои се користољубиви, сакаат да те направат со тоа глупав и будала, оние кои не го ценат тоа што си го направил за нив, не се благодарни, оние кои лажат гледам да ги држам подалеку од мене, за да не се нервирам и да не ме прават во очи будала, да не ме потценуваат. Бидејќи таквите луѓе немаат вредност за мене.
Најмногу ме иритираат луѓе кои мислат дека се над сите имаат преголема самодоверба,оние луѓе кои се во состојба да го омаловажат другиот со цел да се осеќаат подобро за себеси.
Najmnogu LICIMERI pred tebe edno zboruvaat a zad tebe drugo dosega mnogu sum sretnala takvi ama fala bogu navreme se trgam od takvi, nekogas boli koga ke doznaesh deka od nekoj koj ne si ocekuval imas noz vo grb ama podobro so vreme da se doznae odkolku da se lazime...
Лицемеρни и дволични κои се тρудат во твоите очи да излезат светци а зад гρб уживаат во улогата на создавање сплетκи, невистини....пρепотентни особи κои се убедени деκа го поседуваат целото знаење во светот