Напукани со его до плафон, полни со себе, тие најпаметни, безгрешни, се друго пусто неспособно. Тие се знаат, тие сите ги исправаат, сејачи на паника и параноја. Во овие тешки времиња, ваквиве доаѓаат како казна.За колеги овие се неподносливи, неиздржливи. Само ја навредуваат околината. За пријател секако не би избрала никако. Од вакви подалеку! Другата група, патолошки лажговци, ама лажат за секакви глупости. Со нив муабет никаков, ми немаат поента ваквиве.
Ме нервираат сите педеришта вмешани во Global surveillance злоупотреба на приватноста и личните податоци.Крв да серат и да мочаат.Гуглајте Edward Snowden тие што не сте запознаени.Криви се нашите родители што им дадоа доверба на властите наместо да ги истребат.
Не се нервирам јас за луѓе. Едноставно се тргам. Се што не ми одговара го бришам од мојот живот. Никој не е толку битен за јас да се нервирам..
Подли, лукави и зли луѓе. Манипулатори. Луѓе што не бираат средства за да си остварат цел. Луѓе што понижуваат други за да се издигнат себеси. Егоисти и луѓе што изиграваат жртви за да добијат внимание.
Ги мразам луѓето што мислат дека се кој знае што, кои постојано бараат помош а после ги нема никакви за тебе да ти помогнат, што се прават паметни, луѓе што сакаат се да биде по нивно, што постојано манипулираат со секого и што постојано се креваат себе си демек јас па јас. Имав една ваква токсична личност во животот, сега ми е многу полесно сега откако ја нема повеќе околу мене. Ми се гади од ваквите.
Ги мразам оние со кој што буквално не можеш муабет да направиш, цело време зборат зборат зборат си го фураат својот филм и кога ќе дојде на ред ти да кажеш нешто или да им раскажеш тие ич не те ни слушаат, у сред зборење те прекинуваат и почнуваат да објаснуваат некои си нивни прикаски повторно, е таквите ми се иде еден бокс и у несвест.
Што мислат дека сѐ знаат и сакаат да го просветлат светот со нивното знаење. Тука гратис доаѓа нарцис (пошто е нај нели) , контрол фрик (зошто не дава никој друг да направи нешто) , себичњак (само неговото бива) , манипулатор (сѐ ќе направи да те убеди да одиш по негов памет), па невротичност (ако се осмелиш да не го послушаш).
Луѓе кои повеќе ги занима туѓиот живот отколку сопствениот, луѓе кои се манипулатори и луѓе кои гледаат само лошо да ти направат.
Луѓе што постојано доцнат и не си стојат на зборот. Претерано арогантни и дрски луѓе. Гласни луѓе што немаат обзир за другите.
Ova sto go pisuvam ne vazi samo za vozrasni luge, vazi za site zivi luge na planetava zemja bez razlika dali se mladi. Na prvo mesto se razgalenite luge!!! Luge sto ne znaat sto e moralno!!! Licemerni luge!!!!! Ogovaraci!!! Tie sto se raduvaat na toa sto go imat (bezrazlika za sto stanuva zbor), a nekoj drug toa go nema!!! Tie sto vrsat bilo kakvo nasilstvo!!! Rasisti!!! Nevospitanite i nervoznite luge!!! Manijaci (bilo kakov vid)!!!