Луѓе кои каснат и не го почитуваат туѓото време, луѓе кои се радуваат на туѓа несреќа и кои ти прават сплетки зад грб.
Дволични, расеани, луге со,, бишков мозок'', луге што глумат пријатели со секој. Мене не ми е јасно како може цел град да ви бидат пријатели, со секој да глумите срцка мрцка демек многу се сакате,битно е само време да тепате колку да не сте сами. Еве незнам, јас најубо се осекам кога сум сама, отколку да бидам во било чие присуство.
Лоши луѓе, неемпатични, дволични, луѓе кој мислат дека знаат све, а се глупави, прости, луѓе кој гледаат како да ти наштетат и се ситат на туѓата несреќа.
Манипулатори и луѓе од корист. Луѓе кои сакаат својата вина да ја префрлат на другиот за они да бидат во право.
Луге кои што се премногу гласни, нападни, луге кои што се неодговорни, нестабилни. Луге кои немаат чуство за срам, кои не знаат кога е доста.
Љубоморни, завидливи, луѓе што не сакаат да ме видат да бидам чекор пред нив во животот како нешто нивно да им земам, тие што глумат другарство, а зад грб ми посакуваат се најлошо.
Егоисти, суетни, тврдоглави, користољубиви, алчни, себични, ограничени, озборувачи, лицемерни. А во секој од нас се крие малку или малку повеќе по некоја од овие карактерни особини. Ретки се оние луѓе со чисто срце, со невина и добра душа исто како скапоцените камења.
Вообразени просеци кои сакаат да се претстават ко ледено јаки, и таква врста на сељачана. Никој посебно.
Isto me nerviraat licnosti koi na se gledaat negativno i od najdobrata situacija znaat losoto da go izvlecat ne znam ja u najlosoto gledam da izvlecam nesto pozitivno kaj nekogo, primer sto se setiv ednas koga postev koleska primeti deka ne jadam nekolku denovi po red i se mislev dali da i kazam zatoa sto postot e najdobro vo tajnost koga se drzi no ajde vekje koga prasa i kazav iskreno i pazi molim te nejzinovo razmisluvanje posle nekoe vreme indirektno mi veli znaes ima nekoi celo vreme gresat i posle mislat so post deka kje gi iskupat grevovite ja znaci ne veruvam kao prvo izgleda nemas pojma devojko sto znaci post vo hristijanska smisla taka da podobro kjuti si ne se blamiraj ali smesno i tazno vo isto vreme kako nekoi lugje od nesto cisto i duhovno sakaat loso da izvlecat.