Луѓе што се во нашиот живот само колку да пратат до каде ќе стасаме... Е тие,коишто очекуваат да им се исповедаш на тоа едно кафе во годината...
Секој кој фрла ѓубре каде му текне, а не во корпа ми доага да му учукам една во носо! Како комшијата што ем колата му стои пред куќа на друг па и ѓубрето од неа го вади до кола, пред, зад Стока ѓубросана
Лицемерни, оние што лажат, и морам да кажам непедантен човек ужасно ме нервира. Мислам дека тогаш сето лошо од мене излегува
Дволични личности кои им се прават пријатели на луѓе, а ги оговараат зад грб и тоа со сељачки потсмев. Незрели личности кои не умеат да смислат аргумент, па се служат со извртувачки атак.
Никад, ама баш никад нема да ги разберам луѓето од која црна причина битни работи договараат по пораки. Мислам, као, зашо?!? Пример, планирање патување. Побогу, зошто не може да се слушнеме по телефон, 2 минути активен разговор може да заштедат 3 часа куцање, праќање, читање и милион недоразбирања Едит: и да, имам ниско мислење за луѓето што не сакаат да зборуваат по телефон, не мислам на она зборување бесцелно по цел ден, туку вакви битни работи.