Ме нервираат неодговорни,егоцентрични и невоспитани. Луѓе кој толку се занесени со себе и нивното па нивното. Луѓе кој менуваат расположение како камелеон и мислат дека некој е должен да ги ислушува по 500 пат со нивните жалопојки.
Лигави , препотентни , некултурни, луге кои немаат релник , незнаат како треба да се понашаат у одреени ситуации ... Луѓе со застарени мислења , луѓе лицемери ..........
курви,значи лигави створења кои приоритет му е во животот да ги почастат една пијачка,и шо се дават за да клат газ на сепаре. Девојки кои се прават дека на мрава не газат а всушност се ганси гансосании
Оние кои се ценат повеќе отколку шо вредат, лаждовците ист, на нерви ми одат и секако оние арогнатните кои немаат гз и не им стои ароганцијата
Дволични, нарцисоидни, невоспитани, лицемерни, оние кои кога им требаш те сакаат најмногу, а кога веќе немаат корист од тебе не те познаваат
..мразам луѓе кои се караат за се и сешто мразам луѓе кои не почитуваат кои не се грижет самите за себе па мора некој друг да го јаде калапот заради ниф . мразам дволични , срамежливи ...
себични, лажговци, нечуствителни, дволични, премногу арогантни,недозреани мочковци и мочли , луѓе кои се премногу заљубени во себе,искористувачи.......
Најмногу ме нервираат дволични, оговарачи, оние што трчаат по други цело време, шмизли, занесени демек глем кој сум шо сум, а најмногу се нервирам некој ко че ме копира
Ме нервираат премногу горди луѓе,луѓе што сметаат дека секогаш се во право и од секоја ситуација тие излегуваат "демек се во право" ,луѓе кои нивниот интерес секогаш го ставаат на прво место,и не гледаат за другите околу себе.Луѓе кои се дружат со тебе само од корист.Луѓе кои се дволични.
Луѓе кои немаат свој живот, па се занимаваат со туѓите животи. Луѓе кои мислат дека ако имаат повеќе од другите, повеќе вредат и треба да газат се пред себе. Ме нервираат исфантазираните особи кои се глупираат за да привлечат туѓо внимание. Луѓе кои се злобни и мислат само на себе и на своите желби и интереси. Особено ме нервираат шмизлите кои им се пикаат на машките и расипуваат врски ко да се гладни за к.р, а не гледаат дека не вредат ни 5 пари.
Ме нервираат „нарциси“, љубоморџии и љубопитни. Лицемерните веке не, затоа што секој втор е таков едно ти збори зад грб дупка ти копа.
Најмногу ме нервираат дволични луѓе.. Луѓе кои што оговараат... Биди човек и имај смелост, кажи ми во лице што имаш, а не позади грб
Нарцисоидни Оние што мислат дека се центар на внимание Женски што мислат дека ќе ме направат љубоморна ако ми зборуваат за бившиот
Највеке ме нервираат дволични луѓе кои пред тебе зборат едно,а зад твојот грб сосема друго и луге кои што не си гледаат за себе туку се мешаат во тугите животи и се прават дека се знаат и разбираат а уствари немаат појма за ништо.
1. лицемери - од една страна ти се прават светци, а од друга гроб ти копаат 2. луѓе кои се трудат по секоја цена да привлечат внимание - едноставно, бедни се 3. фалбаџии - не можам да ги сварам, посебно кога знам дека тоа што го зборат нема ни В од вистина 4. „добри душички“ - оние што секогаш глумат праведни, самопожртвувани и фини...кутрите тие... а од се си вадат лична корист.
1.Себични 2.Лицемерни 3.Фалбаџии 4.Луѓе што сакаат да потценат некој за тие да бидат попаметни во друштво. 5.Луѓе без ронка култура. 6.Арогнантни
луѓе што мислат дека се над сите, дека се најубави најпаметни бла бла -.- а не се ни половина од тоа, неблагодарни и некултурни, а исто така мразам што би се рекло немтури ни да се насмеат ни збор два да разменат...