Како помала растур ги правев. А сега , и не сум поднесувала лути мастики ама ете, овие ми се сега прираснати за срце од кога излегоа.
Oвие се убави новиве од јагода, ама некако многу ме потсетуваат на едни други мастики.. Дали на оние детските Орбит, незнам. Другите вкусови, од цреша и од јаболко уште немам пробано, од цреша не ми се допаѓаат мастики и слично, а од јаболко па чудно ми е, мастика од јаболко. Ама ај, може ќе пробам па ќе видам какви се.
Ервејс црните ги џвакам а ги сакам Орбит лубеница, без шеќер само не се баш ефикасни овошниве иако такви преферирам. Едно време мразев лути мастики, па се навикнав зошто имаат ефект. Како и да е, пак си сакам овошни може и Чунга Лунга и Хуба Буба (еј добро ми текна, да си купам одамна неам џвакано)
orbit,erveis [mod-navredi:1y3utj3h][/mod-navredi:1y3utj3h] [mod-kirilica:1y3utj3h][/mod-kirilica:1y3utj3h]
Орбит и никакви други, можно е понекогаш да го сменам вкусот на пример да си купам од лубеница или шумско овошје, секогаш ама секогаш Орбит зелениии!
Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit,Orbit, i samo Orbit