Епа..Какви патики носите? Или какви сакате да имате? Може и со слики.. еве јас вакви имам ако е дупла темата че се убијам
Јас сега имам адидас црни, а решките од знакчето едната е виолетова, другата е темно розева, и третата светно розева
Не одбирам многу многу. Моментално од Red1. Не се црвени само Бели со сино. Не можам слика на нет да најдам. Инаку се чудам зошто и е името на фирмата red .
Од мал за ова ме имаат разглаено .Не дека посебно ми значи да бидат марка колку што има влијание на ногата .Посебно за дечињата мали што ја оформуваат ногата и сл .Неможам да разберам како можат да купуваат од оние НАЈЛОША категорија на кинески конурчиња за деца со рамна подлога . Нема да кажам дека се што е марка е добро ,не алудирам на такво нешто но квалитетот на материјалот и тоа како ми значи.Несакам да имам проблеми со миризба на нозете (од неквалитетни гуми -кожи и сл ) и да имам болки во нозете поради неправилен од.Единствен обид да носам нешто такво биле апосолки но таквите се скинаа за 2-3 дена на плажа така да за мене важи правилото сиромавиот 2пати плаќа . И нека прекинат да се лажат луѓево дека се истите чевли во продавниците и низ пазарите ..
Мразам спортски марки, и воопшто не ги носам освен матстар, незнам колку е спортска марка ама тоа е, и носам високи лесни патики, воопшто не преферирам стартки но такви добив за поклон и што да правам ќе ги носам
не сакам нешто спортско .... но ете повеќе такви носат во продавниците па гледам да ги земам оние патики кои што се најНе спортски
Имам црвени li ning спортски меки ептен ми се погодија на нога , едни бели со црно најк,стартки црни од ранерс,едни мат стар стартки и сега чекам конверс да си купам . Само патики носам .
Имам Адидас црно бели-високи, бели Конверс старки-високи и Манија-розови со сино и бело исто така високи
Смешно ми е кога ке прочитам или чујам , носат старТки со години а не знаат дека не се старТки него СТАРКИИИ !! БЕЗ ТТТ Не стартувате со нив или што и да е Бог да чува Името е од СТАР