Најк моментално, светло сиви се, знакот е бел, а врвките розеви дречливи. Многу си ги сакам, а многу с е и удобни. Мислам дека беа 3800 ден.
Ги имав едни лининг го носев 3 цели години, 4та почнав. Душата им ја извадив А имав и адидас кој не ми се погодија. Сега пак си купив адидас, ми изгледаат квалитетни па ќе видиме.
Runners, црни со кремасти врвки, ги носев можеби 3 години, ама сега ми се скинаа Лани купив Nike, бели со розево и тие ми се убави и квалитетни. Двата пара ми беа високи, сега сакам да купам некои ниски патики, па ке видиме какви ќе бидат
Имав Reebok и премногу си ги сакам, ама напред ми се излупија Премногу удобни и лесни на ногата Сега имам Адидас, чекам да се намали температурата па да ги облечам
Не сум некој голем љубител на патики. Не памтам дури кога последно сум купила некои, а да не се старки. Само нив ги обожавам, за оние поспортските модели да не стане збор - имам едни најобични само за трчање или вежбање и толку, сето останато е само старки, старки, старки.
Адидас веќе никогаш не купувам. Пред 2 дена пропаднав во вир со нив, сеуште не можат да се исушат. Најверојатно и ќе скапат додека да се исушат. За џабе ги фалат.
^^Па како ќе се исушат брзо на времево? Јас имам Адидас и супер се, ни пропуштаат ни ништо. А носам и Најк..
^ Остај тоа бе. Со фен ќе се исушат ли? Мене ми пропуштија иначе, целата нога ми пливаше во вода. Првапат годинава. А на брат ми, Најк, пред десет дена купени, му се скапаа. Тоа материјалот скроз пропадна, ко исцепан е. Од сега, само Немаркени патики ќе си носам.
^ Нема врска многу марката, мене Најк патики ми се искинаа за 2 недели, а сега имам други Најк и цела есен лани ги носев и на зима дури кога има помалце снег и воопшто не пропуштаат вода и многу се квалитетни, зависи како ќе се погодат.