Патиките ми се најнеомилени обувки што постојат, со години не сум купила класични патики. Добро, овен едни колку да имам за трчање, затоа што носам само старки и смешно е да ги Носам само старки, други патики за мене не постојат.
За трчање Adidas, имам старки на плута темно сини, обични црно-бели старки, розеви ниски патичиња Vans, црни Reebok до глушд, од топшоп Вок Макс, црвени Reebok до глужд, едни златни од Адамс шуз што ги земав и толку мислам. To be continued... Љубител сум на патики...
Не знам за во Скопје, јас моите ги купив во Охрид во ЛаГараж, ама се со wedge, а не со ваква платформа. Ама имаше и со таква.
Имам многу од причина што купувам а не ги оштетувам брзо па ми се собираат. Моментално сум заљубена во изгледот на новите од Адидас
Starki nosam omileni mi se najkomotni druga patika nemozam da oblecam dali od toa sto sum se naviknala na starki neznam gi obozavam, conversse nosam,sega ova leto kupih beli extra mi se
Nike Air Max само таква патика и баш се удобни. Сакам и конверс,теѓѓет бојс ги имам ама ги носам само за кратки релации дека многу ме болат нозете од нив,а за ин баш ми се ин.