Сум носел секакви, и од пазарче и брендирани ама удобноста и пријатноста на патиките од Скечерс не ја најдов на друго место.
nike, adidas, lacoste, replay..Опседната сум со патики Од модели Stan smith, super star.. Air force 1 ми се омилени
Немав кај да го поставам прашањево, дали знаете некој што црта на патики? Пред некое време гледав на фб ама не можам да се сетам како беше.
Adidas VL Court 2.0 ми се најнови и искрено не очекував да се толку удобни, имам и Adidas Tubular Nova PK кои исто така се удобни, само што се скроз летни. Adidas Hoops 2.0 ми беа омилени на изглед, меѓутоа многу брзо се збрчкаа и болат нозе од нив
Zdravo, Te molam za malku pomos)) Poracav new balance od asos megutoa polovina brojce pomalo od toa sto obicno nosam. Bidejki imas nike, adidas i new balance, dali moze da napravis sporedba vo brojcinata? Gledam komentari deka new balance bile pomalecki kalapi. Pozdrav
Мене сите ми се исти број 37 само адидасот 37.5 и осеќам дека малку ми клапаат,не ми се верува да се помал калап,тие од лани ми се, и бројот ми одговара.