Zima, leto samo patiki, vo zivotot ne sum oblekol cizmi a mislam deka i taka ke si prodolzam Mk ima eden tip sto crta @swithadot mozes da go najdes na insta, e sega kolku cini to zavisi od zelbata tvoja sto sakas da crtas inace co princip od 30€ pa nagore za patika mislam deka e, a i patikite mora da ti bidat novi
Да секој ден и денес оваа зима два пати облеков чизми на мала штикла за посебни пригоди и толку без патики неможам најубаво ми е сум носела патики и на снег
Девојки може е глупаво прашањево, но некој совет добро би ми дошол. Јас сум многу слаба, плус нозете од колено надоле ми се и малку кривички и за патики ми е проблем да си најдам убаво да ми стојат. Носам конверс старки бидејќи се најмалечки, тенки и најдобро ми стојат. Но сега сакам да купам некои малце подебели, позимски бидејки цело време сум со чизми и преку глава ми е, во маало во кафич да седнам со чизми одам. Што би ми препорачале да купам, да не се многу "гломазни" , големи.. Секако дека треба на лице место да си видам, но чисто онака ако имате предлог марка, модел.. И дали има избор по аутлетиве или да барам по спортскиве низ сити мол. Благодарам однапред.
Јас ги земав од Buzz во сити мол околу 6180 ден. или така нешто, не памтам точно, а сега мислам дека имаат некој попуст околу 4000 и нешто.