Најдобро е да споредиш со цм на ногата, ако планираш да ги купуваш онлајн. Како беше онaа новата? 2 пати мери, еднаш купи. Еве официјални мерки зa женските модели.
Порачав 39 денес ми стигнаа таман ми се Да прашам за др сега Вакви air Jordan? Мкд ги нема, веб страна со испорака за кај нас?
Curious заљубишка, се затрчав по шарени, на крај пак со бели завршив. Здравје да уштедам и уште едни ќе си купам.
Какви се Ванс, дали се згодни и лесни, јас постојано старки земам и баш се мислев дали малку да сменам модел.
Дали го имате овој модел на Пума ме интересира за броевите како се? Некои викаат плус еден број од адидас. Сакам онлајн да нарачам па не можам да ги пробам.
Искрено, тука се некаде со ол стар ама мене лично ванс повеќе ми се допаѓаат, ем полесно можам да ги искомбинирам со облека ем некако за нијанса поудобни ми се. За лесни, можам да кажам дека не се, затоа што нели, гумата на ѓонот си има некоја тежина (правам споредба со други поспортски патики) ама сепак не се толку тешки да те влечат надолу и да ти тежат на ногата.
Јас последно се зафркнав со старки на плута, кога ги носам подолго време не приметувам толку, ама штом облечам нешто друго од патика која удобност ги имаат другите за разлика од овие, се нервирам што толку пари лупнав без везе. Тогаш ќе барам нешто удобно слично на она што имам носено. Ти благодарам
Скечерс ги имам носено и се удобни, е сега ме интересира за овој модел дали се удобни? Ми изгледаат како оние од Топ Шоп па дали се лесни за носење?
Углавном носам машки и женски патики Иам 3 Пара машки и 3 пара женски Нема бројчиња фиксно од тоа што ќе ме бендиса Најудобна патика: Најк Аир Макс Максици кога носам како боса сум и преубаво ми е
Од кои патики сте задоволни ама да се многу удобни, лесни на нога? Како сте задоволни од њу баланс, лесни се за носење? Повеќето скечерс ги фалат ама јас некако модел не бендисав