Адидас се врв. Имам носено и Најк и Пума, ама не му се рамни Се мислам сега за Скечерс црвени, може се удобни, ама на изглед не ми се допаѓаат. Сакам рамни класични патики.
Dali znae nekoj kade mozam da najdam vakov model,barav po stranite online na sport reality,vision i slicno nemase nigde
Овие се постар модел, ако ептен има заостанато некаде случајно, инаку тешко. Одамна ги гледам, се мислам и во последен момент пак земам старки или Ванс, некако моделот многу не ми се допага, ама ако се згодни за носење...
Земав Ванс, па ќе видам какви се за носење и онака не се за секој ден по 8 часа. Следни ми се вакви за есен за дожд. Имам ваков модел од Скечерс и не сум задоволна, многу се валкаат. Нема шанси да останат чисти цел ден.
Да. Влошката е мека. И од страна не ми направиле проблем, ниту напред кај прстите. И што е најбитно.. Нема шанси стапалата да ти мирисаат. Кога купував имаше и црни, ама немаше број за мене.
Јас имам Puma Carina и имам земено еден број поголем,оти помал му е калапот мислам, види према цм како се со другите патики што ги носиш,направи споредба.
Моментално Пума имам и исти број како и другите до сега Адидас или Најк. Сега сакам Скечерс да земам, ги утепаа фалејќи