Ги купив од city mall имаше попусти на сите патиkи во март и тогаш ѓи купив 3000 симнати од 4 илјади и нешто .. но можеш да отидеш пак у city mall пред некоја недела ги глеав уште ги имаат само сеа незнам која им е цената
Taдаам, ии еве ми ги новите- Значи се убив мислејки се измеѓу нив и слични ко овие - Не истите овие де,исто вака бели само со тегет/темно сини беа и тоа “штиклата’’ (незнам како поинаку да ја кажам) беше потемно сива) и 100000 пати се премислував зашто ја ептен праам глупости со боиве,машки биле вакви биле онакви биле бла бла бла,ептен сум проблематична и напорна кога се работи за патики И на крај едната од 2-те продавачки ми кажа за овие,и еден друг човек што влезе и мајка ми и така со пола мое пола туѓо мислење се одлучив за овиее...И така,сеа мои се
Сега земав на Li-ning . Задоволна од нив премногу , прв пат да си најдам патика така удобна и лесна за носење , абе да не сакаш да ги собуеш Значи ем убави ем корисни ем издржливи
Adidas имам најмногу. Ептен сум задоволна од квалитетот. Овие од мојата колекција ми се најубави, најженствени.