Convers и Liver, а пред неколку денови најдовме патики кои ги носев кога бев 4-5 год. Пума и до ден денес се како не носени..Квалитет бе П.С.Оргинал беа
имам обични патики, а сакам да прашам за обувки значи не на штикла а на крем женствени значи да не се ни спортски патики се разбираме некако ? ако може ако сте виделе негде не мн скапи да ми кажете )
Вакви носам моментално,најнови ми се иначе најчесто носам Converse,најудобни се,а и Nike и Adidas имам.. (појке патики од штикли имам )
Јас носам обични патики. Тие што ги имам моментално се црни, со бели линии. Ги купив 1 200 денари од Микс Компани. Сакам да носам такви патики или скроз црни. Патики во други бои не сакам. Од брендираните патики ниту едни не ми се допаѓаат.
Од брендирани досега имам користено соломон и скечерс.Али сега од септември планирам да си купам адидас патики, многу ми се допаѓаат.Нешто вака.
Немам брендирани патики, не ми е огу важно тоа, важно ми е да се чувствувам удобно во нив, да се лесни за носење сега имам обични еден пар црни и бели и три пара Ванс патики